Ontdek verzorging

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR JE KLEDING

Met een geconnecteerd toestel hoef je niet langer op Google te zoeken naar de beste manier om je kleding te wassen. De MyAEG app raadt je steeds aan welk programma je best gebruikt voor jouw kleding en stuurt dit rechtstreeks naar je machine.

The Care Label Project

We willen de wasgewoonten van vandaag doorbreken. Verander samen met ons de toekomst van de mode, één waslabel per keer.

BETERE WASVERZORGING

Ontdek hoe al je kleding er langer als nieuw uit kan zien op de meest milieuvriendelijke manier.

Kiezen voor AEG heeft zijn voordelen! 

Koop een deelnemende AEG wasmachine, droogkast of was-droogcombinatie en ontvang een ICI PARIS XL voucher tot € 150,- cadeau.

Actie geldig t.e.m. 15 december 2020

Meer over de promotie op de wasmachines en droogkasten

AEG's New Laundry Range

Een uitzonderlijk nieuw design en onderscheidende technologie om ongeëvenaarde zorg te bieden aan al je delicate kleding.

AEG AutoDose Wasmachine

Precieze dosering van wasmiddel en wasverzachter. Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. 

Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor je kledij.

Onze unieke AEG vlekkenpen richt zich op hardnekkige vlekken, zoals bloed, inkt, wijn, lippenstift, gras, koffie... Gecombineerd met water en wasmiddel stuurt de ultrasonic technologie kleine trillingen door de vezels van je kleding waardoor de vlek deeltje per deeltje wordt losgemaakt.