Ontdek verzorging

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines helpen u om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor uw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR UW KLEDING

Met een geconnecteerd toestel hoeft u niet langer op Google te zoeken naar de beste manier om uw kleding te wassen. De MyAEG app raadt u steeds aan welk programma u best gebruikt voor uw kleding en stuurt dit rechtstreeks naar uw machine.

The Care Label Project

We willen de wasgewoonten van vandaag doorbreken. Verander samen met ons de toekomst van de mode, één waslabel per keer.

BETERE WASVERZORGING

Ontdek hoe al uw kleding er langer als nieuw uit kan zien op de meest milieuvriendelijke manier.

AEG's New Laundry Range

Een uitzonderlijk nieuw design en onderscheidende technologie om ongeëvenaarde zorg te bieden aan al uw delicate kleding.

AEG AutoDose Wasmachine

Precieze dosering van wasmiddel en wasverzachter. Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. 

Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor uw kledij.

Onze unieke AEG vlekkenpen richt zich op hardnekkige vlekken, zoals bloed, inkt, wijn, lippenstift, gras, koffie... Gecombineerd met water en wasmiddel stuurt de ultrasonic technologie kleine trillingen door de vezels van uw kleding waardoor de vlek deeltje per deeltje wordt losgemaakt.