Ontdek de beste zorg voor je kleding

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiĆ«ntie.

NIEUW ASSORTIMENT WASSEN EN DROGEN

De nieuwe range van AEG wasmachines en droogkasten maakt het verschil dankzij de technologische innovatie en designervaring. De nieuwe modellen bevatten een links-naar-rechts gebruikersinteractie die een geweldige consumentenervaring oplevert. 

Zo doe je de was nog duurzamer

Bij AEG staat duurzaamheid centraal bij de ontwikkeling van onze toestellen. Met enkele eenvoudige tips kan je ook zelf je steentje bijdragen om energiezuiniger de was te doen. Wist je dat je kan wassen op 30° met hetzelfde resultaat als op 40°?

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR JE KLEDING

Met een geconnecteerd toestel hoef je niet langer op Google te zoeken naar de beste manier om je kleding te wassen. De MyAEG app raadt je steeds aan welk programma je best gebruikt voor jouw kleding en stuurt dit rechtstreeks naar je machine.

Praktische tips voor het gebruik en onderhoud van je toestellen

Wist je dat je wasmachine en droogkast langer meegaan als je ze goed onderhoudt? Ook je kleding blijft langer als nieuw als je het gepaste programma kiest. Ontdek al onze praktische tips voor het wassen en drogen van je kleding en het onderhouden van je toestellen.

Verminder het vrijkomen van microplastic vezels

Met onze nieuwe AEG microplastic filter geven we iedereen de mogelijkheid om duurzamere keuzes te maken in hun dagelijkse leven. De filter houdt tot 90% van de microplastic vezels tegen, vezels die vrijkomen bij het wassen van synthetische kleding. Zo kan je zorg te dragen voor je kleding en tegelijkertijd milieuvervuiling voorkomen. Het is een voorbeeld van hoe wij verantwoorde innovaties creëren die niet alleen vandaag opvallen, maar die ook helpen bouwen aan een betere toekomst.