Ontdek verzorging

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.

AEG AutoDose Wasmachine

Precieze dosering van wasmiddel en wasverzachter. Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. 

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR JE KLEDING

Met een geconnecteerd toestel hoef je niet langer op Google te zoeken naar de beste manier om je kleding te wassen. De MyAEG app raadt je steeds aan welk programma je best gebruikt voor jouw kleding en stuurt dit rechtstreeks naar je machine.

Zo doe je de was nog duurzamer

Bij AEG staat duurzaamheid centraal bij de ontwikkeling van onze toestellen. Met enkele eenvoudige tips kan je ook zelf je steentje bijdragen om energiezuiniger de was te doen. Wist je dat je kan wassen op 30° met hetzelfde resultaat als op 40°?

30 is het nieuwe 40

Praktische tips en tricks

Wist je dat je wasmachine en droogkast langer meegaan als je ze goed onderhoudt? Ook je kleding blijft langer als nieuw als je het gepaste programma kiest. Ontdek al onze praktische tips voor het wassen en drogen van je kleding en het onderhouden van je toestellen.

BETERE WASVERZORGING

Ontdek hoe al je kleding er langer als nieuw uit kan zien op de meest milieuvriendelijke manier.

New Laundry Range

Een revolutionaire nieuwe aanpak voor wat betreft de verzorging van jouw favoriete kledingstukken. AEG's innovatieve combinatie van inzicht in consumenten en wetenschap transformeert wassen en drogen in een ervaring die verder reikt dan reinigen. Eindelijk kan je vol vertrouwen zorg dragen voor je meest delicate kledingstukken, dankzij technologieën die vezels, kleuren en texturen echt beschermen.

The Care Label Project

We willen de wasgewoonten van vandaag doorbreken. Verander samen met ons de toekomst van de mode, één waslabel per keer.