Overzicht promoties

Geniet van gratis geschenken, kortingen op producten en meer, met onze exclusieve promoties en speciale aanbiedingen.

Wil je een extra garantie registreren? Bekijk dan al onze extra garanties op deze pagina.

Tot €70,- cashback of een gratis extra batterij

Koop in de periode van 27 maart tot en met 28 mei 2023 een van de deelnemende AEG stofzuigers, ontvang na registratie een cashback tot € 70 of een gratis extra batterij alleen beschikbaar op de 7000 en 8000 steelstofzuigers.

AEG lentepromo op keukentoestellen

Van 1 maart t.e.m. 31 mei 2023 bieden we bij aankoop van een SteamPro oven, een TotalFlex of FlexiBridge® inductiekookplaat, of een ComboHob kookplaat met afzuiging een aantal onweerstaanbare extra’s waardoor je nog meer plezier zal beleven aan je aankoop.

LENTESCHOONMAAK PROMOTIE

De warme dagen komen eraan en daarmee ook de klassieke lenteschoonmaak. Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen op een brede selectie van toestellen die je woning en kleedkamer helpen opfrissen.

Actie geldig van 1 t.e.m 30 april 2023.

 

AEG actie SteamBake en SteamCrisp ovens

Registreer je AEG SteamBake of SteamCrisp oven en ontvang een digitaal kookboek via e-mail. Het kookboek bevat meer dan 60 recepten voor jouw oven. Bekijk hier alvast het inkijkexemplaar.

AEG ACTIE STEAMPRO EN STEAMBOOST OVENS

Je krijgt bij registratie van jouw AEG SteamPro of SteamBoost combi-stoomoven een gratis AEG kookboek t.w.v. 35 euro opgestuurd. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor jouw oven. Benieuwd hoe dat kookboek eruit ziet? Bekijk hier alvast het inkijkexemplaar.

AEG actie bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen

Ben je van plan nieuwe keukentoestellen aan te kopen? Naar aanleiding van Batibouw, en ook doorheen het jaar, bieden onze verkooppunten vaak promoties aan bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen. Richt je tot een van onze verdelers voor meer informatie. Zij kunnen je de actuele promoties toelichten.

AEG GARANTIES

AEG GARANTIES, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Bekijk alle informatie over de standaard fabrieksgarantie of ontdek alle extra garanties van AEG. Wil je je toestel registreren voor de 10 jaar invertermotor garantie of de bijkomende garantie op compressor voor meer gemoedsrust? Bezoek dan onze garantiepagina en ontdek er al onze garanties op een rij.