Promoties en acties

Overzicht promoties

Geniet van gratis geschenken, kortingen op producten en meer, met onze exclusieve promoties en speciale aanbiedingen.

Winterkoopjes

Winterkoopjes!

Bespaar tot 40% op een uitgebreid assortiment accessoires, onderhoudsproducten & reserveonderdelen.

Actie ICI PARIS XL beauty voucher

Tot €150,- cadeau bij ICI PARIS XL

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen... Heeft u een deelnemend toestel aangekocht tijdens de actieperiode 27/09/2018 t.e.m. 31/12/2018, dan kunt u uw geschenk nog aanvragen t.e.m. 15/01/2019.

AEG FX9 ULTIMATE 30 dagen op proef

FX9 - 30 dagen op proef!

In de periode van 8 oktober tot 30 juni 2019 kan u één van de nieuwe AEG FX9 ULTIMATE stofzuigers uitproberen en als u 30 dagen na aanschaf van het product niet tevreden bent, kan u het product retour sturen.

Actie Flexibridge

MAXIMAAL KOOKPLEZIER

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen... Heeft u een AEG inductiekookplaat met FlexiBridge aangekocht tijdens de actieperiode 01/11/2018 t.e.m. 31/12/2018, dan kunt u uw geschenk nog aanvragen t.e.m. 15/01/2019.

Promoties bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen

Bent u van plan nieuwe keukentoestellen aan te kopen? Naar aanleiding van Batibouw, en ook doorheen het jaar, bieden onze verkooppunten vaak promoties aan bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen. Richt u tot een van onze verdelers voor meer informatie. Zij kunnen u de actuele promoties toelichten.

AEG kookboek met recepten voor de ProCombi en ProCombi Plus stoomoven

Gratis exclusief kookboek twv 35 euro

U  ontvangt bij registratie van uw AEG SteamPro, SteamBoost, ProCombi of ProCombi Plus combi-stoomoven een gratis AEG kookboek twv 35 euro. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor uw oven.

25% korting op een selectie van accessoires in de AEG webshop!

25% korting op alle accessoires in de AEG webshop

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe toestel door ons brede gamma van accessoires te verkennen. Om u te bedanken voor de registratie van uw toestel bieden wij u 25% korting aan op alle accessoires in onze webshop.