Diepvriezers

Bewaar je diepvriesproducten in een gemakkelijk te organiseren staande diepvriezer waarin je snel terugvindt wat je nodig hebt. Of berg flinke hoeveelheden eten op in een grote diepvrieskoffer.

Ontdooien niet langer nodig

Niet meer handmatig je diepvriezer ontdooien - met AEG NoFrost, de beste ijsvrije technologie, hoef je jouw goed presterende diepvriezer nooit te ontdooien. Het voorkomt ijsvorming en behoudt de oorspronkelijke smaak en textuur van al het voedsel dat je in je diepvriezer bewaart.

Diepvriezer met NoFrost-technologie

Diepvriezer met NoFrost-technologie

  • Ontdooien niet meer nodig
  • Bewaart je voedsel zonder in te boeten op kwaliteit

Geselecteerde diepvriezer

  • Inhoud: 120 L
  • NoFrost
  • SoftClosing - zelfsluitende deur
  • Inhoud: 98 L
  • Zeer stil: slechts 34dB

Vind de juiste diepvriezer voor jou

Een standaard diepvriezer, een diepvriezer voor onder het aanrecht of een grote kofferdiepvriezer - vind met onze koopgids de juiste diepvriezer voor jou op vlak van afmetingen, slimme functies en energieklasse.

Nieuwe pictogrammen voor koel- en vriesprestaties

Het vernieuwde energielabel met QR-code is sinds 1 maart 2021 te vinden op alle toestellen. Dit label heeft een classificatie van A tot G, waarbij A het meest efficiënte is en G het meest energie-intensieve.

Waarom een nieuwe classificatieschaal?

In de loop der jaren en naarmate de technologie zich heeft ontwikkeld, zijn de meeste huishoudelijke toestellen uitgegroeid tot klasse A. De klassen A+, A++ en A+++ moesten worden gecreëerd om hen van elkaar te kunnen onderscheiden. Deze A+, ++, +++ klassen waren onduidelijk en misleidend voor de consument.

Om het voor de consument begrijpelijker te maken, heeft de Europese Unie daarom besloten om de classificatie van de energie-etiketten te herzien en ze in te delen van A tot G, zodat er een marge voor verbetering is.

A. Nieuwe QR-code. Scanbaar met smartphone voor meer informatie.
B. Energie-efficiëntieklasse.
C. Jaarlijks energieverbruik, kWh/jaar.
D. Het totaal van het gecombineerde volume van het vriesvak/de vriesvakken. 
E. Het totaal van het gecombineerde volume van het koelvak/de koelvakken en het niet-vriesvak/de niet-vriesvakken.
F. Akoestische geluidsemissies door de lucht.