PROMO OP KEUKEN TOESTELLEN

Helaas is deze actie afgelopen. Kocht je een toestel aan tijdens de actieperiode van 1 maart t.e.m. 30 juni 2024, kan je je toestel nog registreren tot 15 juli 2024.

Tot €150 cadeau aan Foodbag vouchers bij aankoop van een AEG EcoLine inbouwtoestel.

Actie geldig van 01/03 t.e.m. 30/06/2024.

Tot €150 Foodbag vouchers

Helaas is deze actie afgelopen. Kocht je een toestel aan tijdens de actieperiode van 1 maart t.e.m. 30 juni 2024, kan je je toestel nog registreren tot 15 juli 2024.

Koop één of meerdere AEG EcoLine inbouwtoestellen en ontvang Foodbag vouchers voor lokale maaltijdboxen om heerlijke gerechten te bereiden. Deze actie is geldig van 1 maart t.e.m. 30 juni 2024.

AEG EcoLine toestellen zijn onze meest duurzame toestellen, geselecteerd op basis van zowel hun efficiëntie als hun impact op het milieu gedurende hun hele levenscyclus.

Hoe neem ik deel aan deze actie? 

Registreer je product

Bekijk de deelnemende toestellen

Bekijk de algemene voorwaarden

Contacteer ons voor vragen over deze actie

Meer weten over Foodbag

Actiedeelname in vier eenvoudige stappen:

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Je koopt als meerderjarige inwoner van België een deelnemend AEG EcoLine inbouwtoestel bij een Belgische erkende AEG verdeler van 01/03 t.e.m. 30/06/2024. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je  garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Online productregistratie

Je creëert een MyAEG account of logt in als je al een account hebt, en je registreert het aangekochte toestel uiterlijk op 15/07/2024.

Heb je nog geen MyAEG account? Bekijk hier hoe je eenvoudig je toestel registreert en een MyAEG account aanmaakt. 

Heb je al een MyAEG account? Bekijk hier hoe je moeiteloos je toestel registreert.

Stap 3 – Aanvraag van de Foodbag vouchers

Je selecteert voor elk toestel je cadeau (Foodbag vouchers) uiterlijk op 15/07/2024 in de tab ’Mijn Cadeaus’ in je MyAEG account en voegt een geldig aankoopbewijs toe (foto of scan van het document, goed leesbaar en met alle hoeken zichtbaar).

Stap 4 – Validatie

Na validatie van je aanvraag worden de Foodbag vouchers met unieke codes binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De Foodbag vouchers kunnen gebruikt worden op foodbag.be om maaltijdboxen te bestellen. Deze vouchers blijven 1 jaar geldig.

Deelnemende toestellen

*zie hier gedetailleerde toestellijst

Foodbag, de Belgische maaltijdbox

AEG en Foodbag komen samen om culinaire inspiratie te bieden met een focus op duurzaamheid. Foodbag biedt daarom wekelijks maaltijdboxen aan, gevuld met verse, lokale ingrediënten en creatieve recepten. 

Net zoals Foodbag streven we naar een minimale milieu-impact met onze AEG EcoLine toestellen, waardoor consumenten bewust kunnen kiezen voor duurzame oplossingen gedurende de levensduur van hun toestellen. Met Foodbag en AEG kan je dus niet alleen genieten van heerlijke kookervaringen, maar draag je ook bij aan een betere wereld.