Een gebruiksvriendelijke inbouw oven van AEG

Een ingebouwde oven is een must-have voor elke moderne keuken. Bij AEG vind je een uitgebreid aanbod aan modellen. Een inbouw oven is een oven die in je keuken geïntegreerd is en die dus een vast onderdeel uitmaakt van je keukenmeubilair. Door de combinatie van een strak design, een gebruiksvriendelijk display en een niet te evenaren efficiëntie voldoen de ingebouwde ovens van AEG aan alle verwachtingen. Bij AEG kun je zowel een heteluchtoven kopen als een stoomoven kopen. We leggen de verschillen uiteraard graag uit.

Wat is een heteluchtoven?

Een heteluchtoven is een oven die gerechten opwarmt door middel van een ventilator die warme lucht blaast. Een groot voordeel daarvan is dat maaltijden hierdoor sneller én gelijkmatiger opwarmen. Het gaat om een oven die we vaak in een standaardkeuken aantreffen. Of de inbouw oven groot of juist klein moet zijn: AEG heeft tal van verschillende modellen. Bij AEG vind je een breed gamma aan heteluchtovens, waaronder modellen met beperkte stoomondersteuning als SteamBake, SteamCrisp en meer.

Als je graag meer weet over de verschillende stoomovens en de mogelijkheden met stoom, dan kan de volgende alinea je zeker helpen. Enkele goede voorbeelden van dergelijke ovens zijn de 9000 serie SteamPro en de 8000 serie SteamBoost.

Wat is een stoomoven?

Behalve voor een heteluchtoven ben je bij AEG ook aan het juiste adres voor een stoomoven inbouw. Bij dit type inbouw oven zit een waterreservoir, al dan niet uitneembaar. Het water warmt op door middel van verwarmingselementen en zo ontstaat er hete stoom.

Tot het aanbod stoomovens bij AEG behoren onder andere de 9000 serie Steampro en de 8000 serie SteamBoost modellen, die als heteluchtoven én als stoomoven functioneren, zogenaamde combi stoomovens. Zo heb je in de keuken nog meer flexibiliteit bij het bereiden van gerechten.

Hoe kies je de beste heteluchtoven of stoomoven?

Bij je zoektocht naar de beste hetelucht oven of stoomoven dien je rekening te houden met een aantal zaken. Het gaat onder meer om je budget, je persoonlijke voorkeuren, de specificaties van het toestel en uiteraard de inbouw oven maten.

De zoektocht naar een goede stoomoven of heteluchtoven wordt een stuk gemakkelijker. Onze koopgids bevat professioneel advies en geeft je een duidelijk zicht op de verschillende mogelijkheden!

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.