MATTBLACKLINE. Mooi. Functioneel

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het mat zwarte design. Verkrijgbaar voor diverse toestellen zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.

Matte afwerking

De matte, ondoorzichtige glasafwerking wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces en is veel resistenter dan traditionele afwerkingen. Doordat het oppervlak bestand is tegen vlekken en vingerafdrukken past het perfect in de meest veeleisende omgeving.

 • Mat zwarte dampkap
  Dampkappen

  Onze dampkappen met mat zwarte afwerking maken een opvallend esthetisch statement zonder storend te zijn, en verversen stil en efficiënt de lucht terwijl jij je maaltijden bereidt.

 • Mat zwarte oven
  Ovens

  Onze MattBlackLine ovens zijn ook voorzien van de nieuwste technologie voor het beste resultaat: een responsief bedieningswiel of touchbediening voor intuïtieve bediening, connected koken voor bediening op afstand en Steamify-functies om gemakkelijker te koken.

 • MattblackLine Compact gamma
  Compact gamma

  Met onze compacte en speciale MattBlackLine toestellen kan je je keukenruimte flexibeler inrichten en modulair samenstellen met een ruim aanbod aan functionaliteiten gecombineerd met een groot prestatievermogen.

De matglazen strook is het resultaat van een etsproces, een technologie uit de architectuur.

Terence Tan

Senior Master Designer - Stockholm

Prijzen

De AEG MattBlackLine is winnaar van de Red Dot Award voor Product Design. Naast het praktische gebruik, straalt de AEG MattBlackLine elegantie en kwaliteit uit die is gebaseerd op het visueel overtuigende ontwerp.