Verken smaak

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het gaat om de kick die je krijgt wanneer je iets bijzonders maakt. AEG laat je koken met flair en zonder angst. Onze toestellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat je de meest extreme mogelijkheden van koken kunt verkennen.

FUNCTIONELE ELEGANTIE

De MattBlackLine voegt een nieuwe tastbare afwerking toe aan de AEG
Mastery Range. Matglas zorgt voor een nieuwe look en verbeterde functionaliteit
in een steeds geavanceerdere keuken.

Connectivity

Wanneer je kiest voor AEG koop je zoveel meer dan een toestel. Onze innovatieve app-functies helpen je niet alleen om een ​geweldige smaak te creëren maar maken het je ook gemakkelijker.

Cooking Club

Haal meer uit je AEG apparaten en weet hoe je ze moet gebruiken door behulp van onze Cooking Club. Aan de hand van onze handige weetjes en tips, word jij de nieuwe chef thuis! 

Koken met stoom

Waarom zou je niet koken met stoom? Of je nu wil bakken, braden of grillen. Of je nu brood, vlees, vis of groenten wil klaarmaken. Met stoom worden je gerechten zoveel lekkerder. Bovendien maken we het je met onze stoomovens graag héél gemakkelijk. Klaar om alle verwachtingen te overtreffen?

Koopgidsen koken

Ben je op zoek naar een nieuw huishoudtoestel maar weet je niet waar je op moet letten? Bekijk onze koopgidsen om een beter idee te krijgen welk toestel het best bij jou en jouw huis past.

Praktische tips en tricks

Zorg voor buitengewone smaken en dit met behulp van onze AEG apparaten. Vanaf nu kook je met plezier! Ontdek al onze praktische tips voor het gebruiken en onderhouden van al je keukentoestellen.

SHARPEN YOUR SENSES

Nieuwe SenseCook inductiekookplaten en combistoomovens. Voor precies het resultaat dat jij wilt.

De AEG Mastery-collectie

Betreed een werkelijk responsieve keukenervaring. Plan een keuken met apparaten die reageren op je individuele kookstijl en zich aanpast aan je unieke behoeften. Chef, uw keuken wacht op .

 
 
Verken de Mastery collection

Taste of Tomorrow

Wat als we de nieuwe food trends konden ontdekken voor ze bekend zijn bij het grote publiek? We nodigen je uit om, samen met AEG, de vernieuwende, toekomstige smaken in de vingers te krijgen.

TAKING TASTE FURTHER 

Een geweldige smaak onder de knie krijgen zit 'm in de details.