Was/droogcombinaties

Maak meer ruimte vrij in huis door te kiezen voor een was/droogcombinatie. Met dezelfde prestaties als twee afzonderlijke machines kunt u zelfs uw fijne was in één keer wassen en drogen.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

De beschermer van al uw kleding

Onze SensiDry®-technologie draagt zorg voor al uw kleding en gebruikt de geavanceerde warmtepomptechnologie om te drogen op lage temperaturen en met gecontroleerde trommelbewegingen. Zo heeft u het volste vertrouwen dat uw kleding haar vorm en textuur behoudt, hoe vaak u ze ook draagt.

Was/droogcombinatie uit de 9000-serie met SensiDry

Was/droogcombinatie uit de 9000-serie met SensiDry

  • Met SensiDry-technologie droogt u voorzichtig en energiezuinig op lagere temperaturen
  • De unieke ÖKOMix-technologie mengt wasmiddel, wasverzachter en water voor het in de trommel komt zodat het in elke vezel doordringt.
  • Dankzij DualSense®-technologie kunt u delicate of zelfs wollen stoffen met een 'handwas' label veilig wassen en drogen
Tot €150,- cadeau bij ICI PARIS XL

Tot €150,- cadeau bij ICI PARIS XLTot €150,- cadeau bij ICI PARIS XL

Bij aankoop van één van de AEG toestellen uit het actieaanbod krijgt u nu een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 50, 75 of 150 euro cadeau. Met de nieuwe AEG wasmachines, droogkasten en was/droogcombinaties verwent u dus uw was én verwent u uzelf!

Actie geldig van 27 september 2018 tot en met 31 december 2018.

Ontdek onze actie

Vind de was-droogcombinatie voor uw dagelijks leven

In dit hoofdstuk vindt u tips die u best meeneemt bij de aanschaf van een was-droogcombinatie en uitleg over onze belangrijkste technologiëen. Het zal het u makkelijker maken de beste verzorging voor uw kleding te kiezen!

Bekijk koopgids