Was-droogcombinatie

Was-droogcombinaties

Maak meer ruimte vrij in huis door te kiezen voor een was-droogcombinatie. Met een wasmachine en droogkast in één verkrijg je dezelfde resultaten als twee afzonderlijke toestellen. Bovendien kan je zelfs je fijne was in één keer wassen en drogen. 

De beschermer van al jouw kleding

Onze SensiDry®-technologie draagt zorg voor al jouw kleding en gebruikt de geavanceerde warmtepomptechnologie om te drogen op lage temperaturen en met gecontroleerde trommelbewegingen. Zo heb je het volste vertrouwen dat jouw kleding haar vorm en textuur behoudt, hoe vaak je ze ook draagt.

Was/droogcombinatie uit de 9000-serie met SensiDry

  • Met SensiDry-technologie droog je voorzichtig en energiezuinig op lagere temperaturen
  • De unieke ÖKOMix-technologie mengt wasmiddel, wasverzachter en water voor het in de trommel komt zodat het in elke vezel doordringt.
  • Dankzij DualSense®-technologie kan je delicate of zelfs wollen stoffen met een 'handwas' label veilig wassen en drogen

Bij aankoop van één van de AEG wasmachines droogkasten of was-droogcombinaties uit het actieaanbod krijg je nu een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 50, 75, 100 of 150 euro cadeau. 

Deze actie loopt van 28 september tot 31 december 2020.

 

Meer weten over deze promotie

Vind de was-droogcombinatie voor je dagelijks leven

In dit hoofdstuk vind je tips die je best meeneemt bij de aanschaf van een was-droogcombinatie en uitleg over onze belangrijkste technologiëen. Het zal het je makkelijker maken de beste verzorging voor jouw kleding te kiezen!

Bekijk de koopgids

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten