Was-droogcombinaties

Maak meer ruimte vrij in huis door te kiezen voor een was-droogcombinatie. Verkrijg dezelfde resultaten als een afzonderlijke wasmachine en droogkast. Bovendien kan je zelfs je fijne was in één keer wassen en drogen. 

De beschermer van al jouw kleding

Onze SensiDry®-technologie draagt zorg voor al jouw kleding en gebruikt de geavanceerde warmtepomptechnologie om te drogen op lage temperaturen en met gecontroleerde trommelbewegingen. Zo heb je het volste vertrouwen dat jouw kleding haar vorm en textuur behoudt, hoe vaak je ze ook draagt.

Was/droogcombinatie uit de 9000-serie met SensiDry

  • Met SensiDry-technologie droog je voorzichtig en energiezuinig op lagere temperaturen
  • De unieke ÖKOMix-technologie mengt wasmiddel, wasverzachter en water voor het in de trommel komt zodat het in elke vezel doordringt.
  • Dankzij DualSense®-technologie kan je delicate of zelfs wollen stoffen met een 'handwas' label veilig wassen en drogen

Actie op wasmachines en droogkasten!

Bij aankoop van een promotionele wasmachine, droogkast of was/droogcombinatie ontvang je een Ultrasonic Vlekkenpen twv 119 euro! Geldig van 27 maart  tot 31 juli 2020

Met 46.000 trillingen per seconde (Hz) verwijdert de pen vlekken nog voordat de kleding in de wasmachine zit. Deze voorbehandeling helpt je met het reinigen van de meest hardnekkigste vlekken zonder dat je kledij beschadigd wordt.

Promotie vlekkenpen

Vind de was-droogcombinatie voor je dagelijks leven

In dit hoofdstuk vind je tips die je best meeneemt bij de aanschaf van een was-droogcombinatie en uitleg over onze belangrijkste technologiëen. Het zal het je makkelijker maken de beste verzorging voor jouw kleding te kiezen!

Bekijk de koopgids

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten