AutoDose wasmachine

Kleding langer mooi met AutoDose

Precieze dosering van wasmiddel en wasverzachter. Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. 

1 KEER VULLEN EN TOT 20 KEER WASSEN*

De slimme AutoDose-functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment. De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt jouw waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt.

AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van je kleding.

* gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie JRC109033 EUR 28809 NL)

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT VAN DE 4 COMPARTIMENTEN

Via de robuuste wasmiddellade kan je eenvoudig schakelen tussen automatische en handmatige wasmiddeltoevoeging. De vier grote compartimenten zijn gebruikersvriendelijk en maken bijvullen en reinigen een fluitje van een cent.

  1. Compartiment voor (kleur)wasmiddel.
  2. Compartiment voor wasverzachter of wasmiddel*
    Om de dosering van compartimenten 1 en 2 in te stellen maak je gebruik van de My AEG Care-app of stel je dit direct in op het toestel.
  3. Compartiment voor het handmatig doseren van waspoeder of specifieke wasmiddelen/toevoegingen (bijvoorbeeld impregneermiddel voor waterdichte materialen of kleding die extra zorg nodig heeft).

Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon jouw favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten.

*Het instellen van het tweede compartiment doe je via de My AEG Care-app. Deze kan je bijvoorbeeld instellen voor het gebruik van een wasverzachter of tweede wasmiddel.

NAUWKEURIGE WASMIDDELDOSERING. EFFICIËNTE VERZORGING

Onderdoseren kan er voor zorgen dat de witte was grauw en grijs wordt. Maar wat nog vaker in de praktijk voorkomt is overdoseren, door het gebruik van te veel wasmiddel of wasverzachter kunnen de vezels beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging en zorg, op een intelligente en accurate manier.

AutoDose levert precies de juiste hoeveelheid voor elke wasbeurt. Zorg ervoor dat katoenen favorieten worden beschermd met elke wasbeurt - AutoDose tilt de zorg van je kleding naar een hoger niveau.

Meer lezen

3 X LANGERE BESCHERMING TEGEN SCHEUREN*

Een te grote dosis wasmiddel beschadigt na verloop van tijd de vezels van je kleding, waardoor deze sneller slijt. Dankzij onze technologie wordt katoen beschermd tegen verkleuring, krimpen en vroegtijdige slijtage.

*Test voor het scheuren van katoen wanneer er kracht wordt uitgeoefend. Katoen gewassen bij 30°C. 30 wasbeurten AEG AutoDose vs. 10 wasbeurten met automatische dosering van concurrent

HOUD JE WITTE KLEDING HELDER

Wanneer je te weinig wasmiddel gebruikt, kan dit er voor zorgen dat je witte was geleidelijk grijs en grauw wordt en er vuil achterblijft in het materiaal. Het is dan ook van essentieel belang dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt. 

MY AEG CARE APP

Ontdek de optimale wasverzorging op maat door je wasmachine te verbinden met de My AEG Care-app. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen. Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan aan je wasgewoonten en ontvang meldingen om bij te vullen als het wasmiddel bijna op is. Met deze handige app bedien je je toestel vanop afstand. Of je nu thuis of onderweg bent.

persoon die op een smartphone naar de app My AEG Care kijkt

Abonnement wasmiddel Ariel AutoDose

Ariel AutoDose is ontworpen voor AEG AutoDose-wasmachines en de supergeconcentreerde formule zorgt voor een uitstekende reiniging van witte en bonte was. Bovendien worden tijdens de productie minder verpakking, energie en water verbruikt. Ga naar Ariel-Club.com, neem een vrijblijvend abonnement op Ariel AutoDose en krijg je wasmiddel thuis geleverd.

Kom meer te weten