UniversalDose

UniversalDose-lade

De UniversalDose is een unieke lade die is ontworpen voor pods. Deze lade gebruikt speciale waterjets om de pods zacht te maken en door te prikken. Hierdoor worden ze 60% sneller geactiveerd dan wanneer je ze rechtstreeks in de trommel plaatst. Dit geeft extra kracht om vlekken te verwijderen bij koude en korte wasbeurten van één uur.*

*Interne test met een katoenwasprogramma van één uur op 30°C, waarbij het gebruik van pods in de UniversalDose-lade werden vergeleken met pods in de trommel.

Ontdek de wasmachines met UniversalDose

Uniek lade ontwerp

We hanteren een gepatenteerde lade-technologie met op maat gemaakte waterstralen en speciale dispensers voor elk type wasmiddel, zelfs pods. De waterstralen vormen een draaikolk in de lade waardoor een optimale oplossing van het wasmiddel mogelijk is, dit voor alle soorten wasmiddelen. De combinatie van het design van de lade, de speciale Pods-dispenser en de Vortex-waterstraal-technologie verhoogt de wasprestaties van de pods in snelle cycli en cycli met lagere temperaturen (dosering getest in lade versus in trommel). Dankzij het innovatieve ontwerp en de technologie zijn er bijkomende voordelen zoals een zelfreinigend systeem, minder watergeluid tijdens het vullen en een perfecte werking, zelfs bij lage waterdruk.

ANDERE VOORDELEN VAN DE UNIVERSALDOSE-LADE VOOR OPTIMALE VERZORGING VAN JE KLEDING

  • Zelfreinigende lade
  • Minder lawaai als water door de lade stroomt
  • Werkt optimaal, zelfs in omstandigheden met lage waterdruk

Waarom pods?

Wij streven ernaar om vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid door gebruik te maken van compacte vloeistoffen zoals Ariel Pods.

Ariel Pods zijn meer geconcentreerd, tot wel twee keer meer dan vloeibaar wasmiddel en drie keer meer dan poeder. Deze pods worden vervaardigd in een Franse fabriek die gebruik maakt van 100% hernieuwbare elektriciteit waarbij er geen productieafval naar de stortplaats hoeft gebracht te worden. Daarnaast gebruiken Ariel Pods minder verpakking, 20% minder ten opzichte van vloeibaar wasmiddel en 50% minder ten opzichte van poeder. Ook bevat het tot 80% minder water in de formule ten opzichte van vloeibaar wasmiddel. Ariel Pods presteren uitstekend, zelfs bij lage temperaturen.

Zijn pods veilig voor mijn wasmachine?

Wasmachine pods zijn gemaakt van polyvinylalchohol, een speciaal soort plastic dat oplost in water waardoor je wasmachine niet beschadigd wordt. Lees altijd de verpakking van de pods zodat je zeker bent van een juist gebruik.

Welke Ariel Pods voor witte was?

Er bestaan verschillende soorten Ariel Pods. Elk van de pods is geschikt voor een andere kleur. Voor de witte was kun je het beste de Ariel Pods Original gebruiken. Deze wasmiddelcapsules bevatten optisch bleekmiddel wat ervoor zorgt dat je kleding extra wit is na je wasbeurt. Voor de gekleurde was zijn er de Ariel Pods Color. Deze bevatten geen optisch bleekmiddel waardoor ze perfect zijn voor je gekleurde kleding. Ariel Pods zijn dus geschikt voor zowel de witte als voor de gekleurde was, maar let er altijd op welk type wasmiddelcapsule je gebruikt.