EEN LADE DIE ZICH AAN JOU AANPAST

Pas jezelf niet aan de wasmachine aan, zorg ervoor dat de wasmachine zich aan jou en je behoeften aanpast. Kies het soort wasmiddel dat je wilt gebruiken; vloeibaar, poeder of PODS® hebben allemaal een speciaal compartiment in de UniversalDose-lade.

ACTIVEERT PODSĀ® 60% SNELLER. EXTRA KRACHT BIJ SNELLE & KOUDE WASBEURTEN*

UniversalDose is een lade voor PODS® die waterstralen gebruikt om ze in de lade te verzachten, te doorprikken en volledig op te lossen, waardoor ze 60% sneller geactiveerd worden, vergeleken met PODS® in de trommel. Dit zorgt voor een betere vlekverwijdering bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur.*

ANDERE VOORDELEN VAN UNIVERSALDOSE

  • Zelfreinigende lade
  • Minder lawaai als water door de lade stroomt
  • Werkt optimaal, zelfs in omstandigheden met lage waterdruk

Waarom pods?

Wij streven ernaar om vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid door gebruik te maken van compacte vloeistoffen zoals Ariel Pods.

Ariel Pods zijn meer geconcentreerd, tot wel twee keer meer dan vloeibaar wasmiddel en drie keer meer dan poeder. Deze pods worden vervaardigd in een Franse fabriek die gebruik maakt van 100% hernieuwbare elektriciteit waarbij er geen productieafval naar de stortplaats hoeft gebracht te worden. Daarnaast gebruiken Ariel Pods minder verpakking, 20% minder ten opzichte van vloeibaar wasmiddel en 50% minder ten opzichte van poeder. Ook bevat het tot 80% minder water in de formule ten opzichte van vloeibaar wasmiddel. Ariel Pods presteren uitstekend, zelfs bij lage temperaturen.

Zijn pods veilig voor mijn wasmachine?

Wasmachine pods zijn gemaakt van polyvinylalchohol, een speciaal soort plastic dat oplost in water waardoor je wasmachine niet beschadigd wordt. Lees altijd de verpakking van de pods zodat je zeker bent van een juist gebruik.

Welke Ariel Pods voor witte was?

Er bestaan verschillende soorten Ariel Pods. Elk van de pods is geschikt voor een andere kleur. Voor de witte was kun je het beste de Ariel Pods Original gebruiken. Deze wasmiddelcapsules bevatten optisch bleekmiddel wat ervoor zorgt dat je kleding extra wit is na je wasbeurt. Voor de gekleurde was zijn er de Ariel Pods Color. Deze bevatten geen optisch bleekmiddel waardoor ze perfect zijn voor je gekleurde kleding. Ariel Pods zijn dus geschikt voor zowel de witte als voor de gekleurde was, maar let er altijd op welk type wasmiddelcapsule je gebruikt.

*Interne test met het katoenprogramma van 1 uur op 30°C, waarbij PODS® in de UniversalDose-lade vergeleken worden met PODS® in de trommel