David Martin’s “restjesrecept” om voedselverspilling tegen te gaan.

Bij AEG staat duurzaamheid centraal. Ter gelegenheid van World Reycling Day hebben we de hulp ingeroepen van David Martin - sterrenchef en AEG-ambassadeur - om een inspirerend recept te delen met als doel de dagelijkse voedselverspilling te verminderen.

Het is een snel en gemakkelijk recept dat de manier waarop je kookt heruitvindt door het gebruik van restjes uit je kast en frigo.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Bekijk de video en begin aan een nieuwe AEG-kookervaring die jouw verwachtingen zal overtreffen!

Ingrediënten

25 g hele hazelnoten
25g amandelschilfers
40 g gedroogde rozijnen
50 g broodkruimels
40 g olijfolie
80 g arachideolie
½ bosje bieslook
½ bosje kervel
½ bosje munt
½ gele citroen

bereiding restjesrecept van David Martin

Bereiding

Plet alle kruiden.

Snijd de citroen in dunne plakjes.

Giet het mengsel in een pot en voeg het gedroogde fruit en de olijfolie toe.

Meng alles goed door elkaar.