Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen

 

Ingrediënten

2 grote rijpe mango’s
200 gr zwarte bessen
kan ook met kersen
4 granaatappels
yoghurt (soja yoghurt)
2 eetlepels kokosmeel

Voorbereiding

snij de granaatappels middendoor of in 4 stukken
maak voorzichtig de parels van het membraan los
wrijf de parels door een zeef en vang het sap in een kom op
schil de rijpe mango's, ontpit ze
snij ze in stukken en pureer het mangovlees
voeg de puree van mango bij het sap van de granaatappels
mix de zwarte bessen erdoor heen
zet dit mengsel ca een half uur in de diepvries tot het een soort gelei geworden is
meng het kokosmeel door de yoghurt

vul 4 mooie glazen met een laagje yoghurt
doe hierop het granaatappelmengsel

strooi er nog iets krokant over bv wat tarwekiemen, chocoladeparels, musli...

Pagina afdrukken in PDF