Verrine met granaatappel, mango, zwarte bessen

 

Ingrediënten

2 grote rijpe mango’s
200 gr zwarte bessen
kan ook met kersen
4 granaatappels
yoghurt (soja yoghurt)
2 eetlepels kokosmeel

granaatappel zeep recept dessert verrine

Bereiding

1. Snij de granaatappels middendoor of in 4 stukken. Maak voorzichtig de pitten van het membraan los. Wrijf de pitten door een zeef en vang het sap in een kom op.
2. Schil de rijpe mango's, ontpit ze. Snij ze in stukken en pureer het mangovlees. Voeg de puree van mango bij het sap van de granaatappels. Mix de zwarte bessen erdoor heen.
3. Zet dit mengsel ca een half uur in de diepvries tot het een soort gelei geworden is.
4. Meng het kokosmeel door de yoghurt.
5. Vul 4 mooie glazen met een laagje yoghurt. Doe hierop het granaatappelmengsel. Strooi er nog iets krokant over, bijvoorbeeld wat tarwekiemen, chocoladeparels, muesli...

Pagina afdrukken in PDF