Bavette sous-vide bereiden

Door middel van de sous-vide functie kunt u nu ook professioneel koken gewoon bij u thuis. Zo bereidt u in een handomdraai de perfecte bavette door deze te vacumeren en perfect te garen op constante temperatuur.

Ingrediënten

500 gram bavette (lendestuk, type rundsvlees)
10 gram boter
1 takje tijm
½ teen knoflook
peper en zout 

dit materiaal hebt u nodig om rundsvlees te bereiden in de AEG stoomoven

Benodigdheden

Snijplank
Mes
Vacuümzak

zo maakt u bavette sous-vide klaar in de AEG stoomoven

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een vacuümzak en vacumeer.

Kies het sous-videprogramma.

Gaar de bavette 2 uur op 50 graden.

Daarna even kort grillen of bakken.

TIP: U kunt het rundsvlees ook door de slager vacuüm laten trekken.

Accessoires die het koken gemakkelijker maken

Bakken, grillen, stomen ... lukt het beste met onze accessoires. Til je kookkunsten naar een hoger niveau met onze stoomschalen, plancha grill of één van de vele andere accessoires.