Giovanni Bruno, chef van Senzanome en Xotto
Giovanni Bruno, chef van Senzanome en Xotto

Onze AEG ambassadeur Giovanni Bruno

Giovanni Bruno, chef van Siciliaanse origine, staat bekend om zijn creativiteit, zijn inventiviteit en zijn gebruik van absolute kwaliteitsproducten, vaak afkomstig uit zijn geboorteland Italië. In 1997 nam hij de teugels van restaurant Senzanome volledig zelf in handen, na een période van beheer in familiale kring. Het sterrenrestaurant aan de Kleine Zavel werd al snel een begrip als één van de beste tafels van de Italiaanse gastronomie.

In 2004 kreeg Senzanome haar eerste Michelinster. In 2012 werd het door Gault&Millau uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van het jaar.

In 2020 lanceerde Giovanna Bruno een nieuw en exclusief concept. De zaal XOTTO, op de eerste verdieping van Senzanome, werd opengesteld voor de klanten. Deze privézaal kan tot acht gasten verwelkomen en beschikt over een eigen open keuken uitgerust met apparatuur van AEG. De chef zelf kookt er een uniek menu op basis van verse marktproducten. De acht gasten kunnen er dus exclusief genieten van zijn gezelschap en vakkennis!

Giovanni Bruno van Senzanome

Senzanome, één van de beste adressen van de Italiaanse gastronomie.

Na het familiebeheer van het restaurant nam Giovanni Bruno in 1997 de teugels van restaurant Senzanome volledig zelf in handen. Het sterrenrestaurant aan de Kleine Zavel in Brussel werd al snel een begrip als een van dé referenties van de Italiaanse keuken.

In 2004 kreeg Senzanome haar eerste Michelinster. In 2012 werd het door Gault&Millau uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van het jaar.

Giovani Bruno Xotto

De chef heeft zijn nieuwe keuken met AEG toestellen uitgerust

In 2020 lanceerde Giovanna Bruno een nieuw en exclusief concept. De zaal XOTTO, op de eerste verdieping van Senzanome, werd opengesteld voor de klanten. Deze privézaal kan tot acht gasten verwelkomen en beschikt over een eigen open keuken uitgerust met apparatuur van AEG. De chef zelf kookt er een uniek menu op basis van verse producten van de markt. De gasten kunnen er dus exclusief genieten van zijn gezelschap en vakkennis!

Ontdek alle recepten van Giovanni Bruno

 • Vitello Tonato

  door Giovani Bruno

 • Tagliatelle van asperges met grijze noordzeegarnalen

  door Giovanni Bruno

 • Branzino aromi del Mediterraneo

  door Giovanni Bruno

  Branzino aromi del Mediterraneo