Koopgidsen

Zoek de ideale stofzuiger voor u

MET OF ZONDER ZAK?

Een stofzuiger met zak sluit het stof in een hygiënische stofzak in, wat betekent dat u de stofzuiger minder vaak moet leegmaken.

Een stofzuiger zonder zak maakt het overbodig om stofzakken te kopen.

COMPACT VS VOLLEDIG FORMAAT

Als de grootte van uw huis veel schoonmaken vereist, kiest u een stofzuiger met een grotere stofcapaciteit zodat u de stofzak niet te vaak moet vervangen of de stofcontainer moet leegmaken.

Als u klein woont of veel trappen heeft thuis, is een compacte stofzuiger een goede keuze.

GEMAK

Met of zonder snoer?

Stofzuigers met snoer zijn doorgaans krachtiger dan hun tegenhangers zonder snoer. Sommige modellen worden geleverd met een extra lange 12 m kabel, zodat u meerdere kamers in een keer kunt schoonmaken, zonder het snoer opnieuw in het stopcontact te moeten steken.

Snoerloze stofzuigers maken het makkelijk om te bewegen en de moeilijk te bereiken hoeken schoon te maken. Moderne snoerloze stofzuigers garanderen ook een sterke zuigkracht. Ze werken ongeveer een halfuur zonder opnieuw opgeladen te moeten worden.

EEN ROBOT HUREN

Ontdek een volledig nieuwe dimensie van stofzuigers en laat een robot voor jou het werk doen. De RX9 robot stofzuiger werkt volledig onafhankelijk en kan van overal bediend worden met uw smartphone.

Ontdek RX9 robotstofzuiger

OPPERVLAKKEN

Kies een stofzuiger met een mondstuk dat past bij de vloer(en) die u in huis hebt.

Tapijten – Een turbomondstuk met een roterende borstel helpt u om stof en vuil te verwijderen.
Houten of tegelvloeren – Het harde vloermondstuk is efficiënt maar toch zacht voor de vloer - wat krassen voorkomt.

Een combinatiemondstuk of 'gewoon' mondstuk kan worden aangepast voor zowel tapijt als een harde vloer.

EEN NETTE WONING MET HUISDIEREN

Haar van huisdieren kan moeilijk te verwijderen zijn, in het bijzonder van tapijten en andere stoffen. De beste oplossing voor de diepgaande verwijdering van het haar van uw harige vrienden is een stofzuiger met een turbomondstof - ook ideaal voor diepgaande reiniging van uw tapijt.

KIES UW APPARAAT

Minimalistische perfectie met parketvloeren of een gezinsappartement met tapijt – hoe jouw woonruimte er ook uitziet, AEG heeft een stofzuiger die perfect bij je past.

Verken stofzuigers