Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Draag zorg voor de mensen die je liefhebt en voor jouw huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze toestellen. We helpen je jouw woning schoon en gezond te houden.

QX9 stofzuigers

Volle zuigkracht, helft van het geluid.

Luchtreinigers

Slim, intuïtief, connected. De AEG AX9 luchtreiniger kan eenvoudig en overal bediend worden met behulp van de app of de touchbediening op het toestel. Past zich perfect aan jou en je huis aan en garandeert permanent propere en gezonde binnenlucht. Zoals het hoort.

Meer info over luchtreinigers

Mobiele airco's

Ontspan in alle comfort en geniet van een ideale kamertemperatuur in je woning.

Exclusive Care garantie

AEG VX9 stofzuiger, RX9 robotstofzuiger, FX9 stofzuiger, CX8 steelstofzuiger, CX7 2in1-steelstofzuiger met 18V HD-accu tonen niet alleen op het gebied van techniek en design, maar ook op het gebied van service.

Wie kiest voor een AEG CX8 / CX7 steelstofzuiger, FX9 stofzuiger, VX9 stofzuiger of RX9 robotstofzuiger kan een speciale exclusieve service verwachten. Dit begint met de registratie van het product op de website van AEG en eindigt met een exclusieve ophalen-en-aflever service, Exclusive Care. Met de opstuur-en afleverservice bieden we het gratis verzenden van het product en de gegarandeerde verwerking, reparatie en retourneren van het product binnen 72 uur.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

CX7 Animal steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen.

Schoonmaken zonder compromis

Hou je huis onberispelijk schoon en fris. Of het nu gaat om een toestel zonder snoer, zonder zak, of eentje dat je in de hand kan houden, onze stofzuigers maken jouw huis moeiteloos schoon.

Schone vloeren - zo gebeurd

Steelstofzuigers bieden ultiem gemak. Snoerloos, gestroomlijnd en ontworpen om in elke kamer te kunnen zetten. Zo heb je hem altijd bij de hand.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen jouw woning.

Het streepvrije geheim

De ultieme reiniging laat niets achter. Niet vies, geen strepen en geen lekkage met de revolutionaire nieuwe AEG WX7 | Crystal Clean ruitenreiniger.