Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Draag zorg voor de mensen die je liefhebt en voor jouw huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze toestellen. We helpen je jouw woning schoon en gezond te houden.

Waarom kiezen. Kracht, gemak en veelzijdigheid.

De ULTIMATE 8000 steelstofzuiger combineert een uitstekende zuigkracht met een veelzijdig ontwerp. Unieke functies, een verwisselbare batterij en doelgerichte accessoires helpen jou om je hele huis, van vloer tot plafond, in één keer schoon te maken.

Ontdek de 8000 steelstofzuiger

Waarom kiezen. Krachtig, stil en ecologisch.

De AEG VX8.2 stofzuiger met zak is de stilste in ons gamma en werkt bovendien even doeltreffend op alle oppervlakken. Gemaakt van 55% gerecycleerde kunststof.

Ontdek de VX8.2 stofzuiger met zak

Waarom kiezen. Een schonere vloer en zuivere lucht.

De AEG LX9 stofzuiger zonder zak wordt gekenmerkt door een krachtige reiniging en eenvoudig onderhoud. De geavanceerde 7-staps filtersysteem, zorgt ervoor dat er enkel schone lucht in je woning terechtkomt.

Ontdek de LX9 stofzuiger zonder zak

Waarom kiezen. Efficiënt, connected en autonoom.

Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden? De AEG RX9.2 robotstofzuiger scant en maakt ongeëvenaard schoon. 

Ontdek de RX9.2 robotstofzuiger

Waarom kiezen. Zuivere lucht, in stijl.

Stijlvolle luchtreiniging op maat. De AEG AX9 luchtreiniger kanje altijd en overal bedienen met de app of simpelweg via detouchbediening op het toestel. Past zich perfect aan jou en je huis aan en garandeert permanent propere en gezonde binnenlucht. Zoals het hoort.

Ontdek de AX9 luchtreiniger

Waarom kiezen. Comfort, binnen bereik.

Met de PX7 mobiele airco van AEG kan je thuis ontspannen in alle comfort en genieten van een ideale kamertemperatuur. Deze geavanceerde airco is bovendien ook stijlvol en intelligent, ideaal voor moderne woningen. Het gepatenteerde cilindrische ontwerp creëert een betere luchtstroming en de airco kan gemakkelijk van overal met de smartphone-app worden bediend.

Ontdek de PX7 airconditioner