Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Draag zorg voor de mensen die je liefhebt en voor jouw huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze toestellen. We helpen je jouw woning schoon en gezond te houden.

ULTIMATE 8000 steelstofzuiger

Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer proper te krijgen. Met tot wel 60 minuten gebruikstijd en vele toepassingen met de meegeleverde en beschikbare accessoires.

Ontdek de 8000 steelstofzuiger

DE QX6, QX7 en QX8 STEELSTOFZUIGERS

De steelstofzuigers van AEG zijn voorzien van 3 nieuwe series namelijk QX6, QX7 en QX8 steelstofzuigers. Zo is het gamma van de steelstofzuigers compleet waarin we voor iedere situatie een perfect geschikte steelstofzuiger hebben. Binnen het huidige assortiment hebben we al de complete series AEG QX9 en de AEG FX9 het topmodel binnen de steelstofzuigers.

Ontdek de QX series stofzuigers

QX9 stofzuigers

Volle zuigkracht, helft van het geluid.

Luchtreinigers

Slim, intuïtief, connected. De AEG AX9 luchtreiniger kan eenvoudig en overal bediend worden met behulp van de app of de touchbediening op het toestel. Past zich perfect aan jou en je huis aan en garandeert permanent propere en gezonde binnenlucht. Zoals het hoort.

Meer info over luchtreinigers

Mobiele airco's

Ontspan in alle comfort en geniet van een ideale kamertemperatuur in je woning.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

EEN SCHOONMAAKBEURT DIE NOOIT EINDIGT

Ontdek een robotstofzuiger met zo'n gevorderde technologie dat hij je properheidsnormen naar boven zal tillen.

Schoonmaken zonder compromis

Hou je huis onberispelijk schoon en fris. Of het nu gaat om een toestel zonder snoer, zonder zak, of eentje dat je in de hand kan houden, onze stofzuigers maken jouw huis moeiteloos schoon.

Schone vloeren - zo gebeurd

Steelstofzuigers bieden ultiem gemak. Snoerloos, gestroomlijnd en ontworpen om in elke kamer te kunnen zetten. Zo heb je hem altijd bij de hand.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen jouw woning.