Welzijn begint thuis

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Draag zorg voor de mensen die je liefhebt en voor jouw huis waarin je veel tijd doorbrengt met onze toestellen. We helpen je jouw woning schoon en gezond te houden.

Nieuw! 7000 steelstofzuigers van AEG

Met deze nieuwe range aan steelstofzuigers bieden we een complete krachtige stofzuiger die licht is in gewicht. Hierdoor maakt het langer schoonmaken eenvoudiger en leuk! Leer hier alles over deze nieuwe steelstofzuigers van AEG.

De nieuwe 6000-serie stofzuiger met zak

Dankzij de speciale zuigmond garandeert deze stofzuiger een uitstekende zuigkracht voor fijnstof. De automatische vloerstand op de zuigmond maakt het zuigen op harde vloeren en tapijt mogelijk zonder handmatig te moeten omschakelen. Deze stofzuiger heeft een handige telescopische buis waarvan de lengte eenvoudig is aan te passen. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. 50% van de gebruikte kunststof is afkomstig van gerecycled kunststof.


Waarom kiezen. Kracht, gemak en veelzijdigheid.

De ULTIMATE 8000 steelstofzuiger combineert een uitstekende zuigkracht met een veelzijdig ontwerp. Unieke functies, een verwisselbare batterij en doelgerichte accessoires helpen jou om je hele huis, van vloer tot plafond, in één keer schoon te maken.

Waarom kiezen. Krachtig, stil en ecologisch.

De AEG VX8.2 stofzuiger met zak is de stilste in ons gamma en werkt bovendien even doeltreffend op alle oppervlakken. Gemaakt van 55% gerecycleerde kunststof.

Waarom kiezen. Een schonere vloer en zuivere lucht.

De AEG LX9 stofzuiger zonder zak wordt gekenmerkt door een krachtige reiniging en eenvoudig onderhoud. De geavanceerde 7-staps filtersysteem, zorgt ervoor dat er enkel schone lucht in je woning terechtkomt.

Waarom kiezen. Efficiƫnt, connected en autonoom.

Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden? De AEG RX9.2 robotstofzuiger scant en maakt ongeëvenaard schoon. 

Waarom kiezen. Zuivere lucht, in stijl.

Stijlvolle luchtreiniging op maat. De AEG AX9 luchtreiniger kanje altijd en overal bedienen met de app of simpelweg via detouchbediening op het toestel. Past zich perfect aan jou en je huis aan en garandeert permanent propere en gezonde binnenlucht. Zoals het hoort.