Welzijn begint thuis

Uw woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Draag zorg voor de mensen die u liefheeft en voor uw huis waarin u veel tijd doorbrengt met onze toestellen. Van gezuiverd water tot onberispelijke vloeren - we helpen u uw woning schoon en gezond te houden.

FX9 stofzuigers

Stofzuigen opnieuw uitgevonden.

CX7 Animal steelstofzuigers

Dé oplossing voor het verwijderen van dierenharen.

Schoonmaken zonder compromis

Houd uw huis onberispelijk schoon en fris. Of het nu gaat om een toestel zonder snoer, zonder zak, of eentje dat u in de hand kan houden, onze stofzuigers maken uw huis moeiteloos schoon.

Schone vloeren - zo gebeurd

Steelstofzuigers bieden ultiem gemak. Snoerloos, gestroomlijnd en ontworpen om in elke kamer te kunnen zetten. Zo heeft u hem altijd bij de hand.

Soepel en nauwkeurig

De nieuwe VX9 met het PrecisionFlow-systeem staat garant voor een soepel en nauwkeurig gebruik doorheen uw woning.

Het streepvrije geheim

De ultieme reiniging laat niets achter. Niet vies, geen strepen en geen lekkage met de revolutionaire nieuwe AEG WX7 | Crystal Clean ruitenreiniger.

Altijd kokend water uit de kraan

U heeft geen waterkoker meer nodig met de AEG ProSource kraan die u onmiddellijk van kokend water voorziet. De kraan biedt u het gemak van kokend water rechtstreeks uit de kraan en heeft een vormgeving die u zeker zal bevallen, dankzij de reeks bekroonde ontwerpen waaruit u kunt kiezen.