Baanbrekende innovaties

AEG garandeert de thuiskok maximaal kookplezier dankzij spraakmakende innovaties doorheen alle productcategorieën. Deze innovatieve oplossingen zorgen voor een ultiem gebruiksgemak en werden bovendien reeds bekroond met enkele befaamde awards. 

STEAMPRO OVEN

Eindelijk een oven waarmee u van elke maaltijd een culinaire belevenis maakt. De AEG SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-vide technologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren.

AEG SensePro inductiekookplaat met kerntemperatuursensor

SENSEPRO® INDUCTIEKOOKPLAAT

De AEG SensePro® inductiekookplaat voelt het kookproces perfect aan. Deze kookplaat communiceert met een draadloze temperatuursensor die de kerntemperatuur van een gerecht meet waardoor het kookproces precies kan worden opgevolgd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - elk gerecht lukt. Bovendien is het ook de allereerste kookplaat met een volwaardige sous-vide functie.

logo IF design awards 2019
IF AWARD 2019

SPINVIEW® KOELKAST

Dankzij SpinView® hoeft u niet meer te zoeken in uw koelkast. Met deze 360° draaiende plaat zijn uw spullen achteraan in de koelkast altijd binnen handbereik. Samen met CustomFlex® en MultiSpace toont SpinView® aan hoe AEG op een innovatieve manier omgaat met ruimte in de koelkast.

ComfortLift® vaatwasser

De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser die u de onderste lade zachtjes naar boven laat schuiven en opheffen. Zo kan u de vaatwasser efficiënter in- en uitladen. Met ComfortLift® brengt AEG de vaat naar een heel nieuw niveau.

Meer weten over de ComfortLift® vaatwasser van AEG?

HOB²HOOD DAMPKAP

AEG dampkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging. Wanneer u begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de dampkap in werking en tijdens het koken wordt het afzuigvermogen automatisch afgestemd op het kookproces - zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

De Ultrasonic Vlekkenpen

De unieke technologie van de Ultrasonic Vlekkenpen verwijdert de kleinste vuilrestjes uit uw favoriete kledij met 46.000 trillingen per seconde (Hz).

Met deze nieuwe technologie verwijdert u de hardnekkigste vlekken uit uw kledij.