Productinformatie

Geniet van het ergonomische ontwerp terwijl je schoonmaakt, ongeacht het oppervlak. Van een kleine hoeveelheid gemorst materiaal tot grote oppervlakken, de Animal 7000 pakt hardnekkig dierenhaar doeltreffend aan. Bovendien bestaat hij voor 60% uit gerecycleerd plastic.

Voordelen

Krachtig en zo licht. Van vloer tot plafond.

Maak stofzuigen makkelijker. Geniet van het ergonomisch design en de krachtige prestaties op alle oppervlakken in huis met onze lichtgewicht steelstofzuiger van slechts 2,2 kg*. De veelzijdige AEG Animal 7000 draadloze stofzuiger is geschikt voor dagelijks gebruik.

*Totaal gewicht gemeten bij een volledig gemonteerde stofzuiger met het UltimatePower multi-surface zuigmond.

De beste schoonmaakprestaties** in zijn categorie***

Geniet van een sterke zuigkracht en een robuuste 110.000 RPM high-speed motor - getest om meer dan 500 uur mee te gaan. In combinatie met de UltimatePower gemotoriseerde borstel zorgt hij in één beweging voor stofvrije vloeren. 

**Gebaseerd op externe testen volgens IEC 62885-4 in combinatie met IEC 62885-2, 2021 met een berekend gemiddeld resultaat voor het reinigen van vloeren in overeenstemming met 5.2, 5.3 (beide richtingen), 5.4 en 5.5 (beide richtingen). ***In vergelijking met top drie verkopers in 17 Europese landen in het prijsbereik van EUR 300 tot 379 (Gfk 2021)

Compacte en krachtige accu*

Stofzuig langer met slechts één laadbeurt. Het nieuwe ontwerp van onze compacte en krachtige 4000 mAh afneembare accu heeft een gebruiksduur tot 50 min.**** Verdubbel nog uw reinigingstijd door een tweede batterij te gebruiken.

*****Interne testen op handunit op lage stand volgens IEC 62885-4 waarbij de steelstofzuiger is ingeschakeld op de lage stand. Handstofzuiger wordt uitgenomen en meting wordt uitgevoerd op handstofzuiger.

Krachtige motor die lang meegaat. Schonere vloeren 

De krachtige motor gaat lang mee en levert uitzonderlijke prestaties. Ervaar hoe de stofzuiger elke keer weer alle stof en vuil verwijdert en brandschone oppervlakken achterlaat. Onze Brush Less Direct Current motor voorkomt mechanische wrijving en heeft zo een langere levensduur.

Ontwikkeld voor woningen met huisdieren.

De zuigmond PetPro+ is dé oplossing voor de diepe reiniging van dierenhaar. De zuigmond PetPro+ is specifiek ontworpen om dierenhaar op te zuigen. Hij kan dierenhaar van meubels en dierenbedden verwijderen.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels