Ontdek

Stofzuigers

Minder frustratie, meer voldoening

Volgens onze consumentenenquête ergert 80% van de mensen zich aan hun stofzuiger. Onze AEG stofzuigers met een verbeterd ontwerp en functies, nemen deze frustraties weg. AEG stofzuigers bieden een grotere zuigkracht, hebben langere snoeren en veroorzaken minder slechte geurtjes dan gewone stofzuigers. Voor een gladde, aangename ervaring.

Graaf dieper

Veel stofzuigers maken veel geluid, maar geven uw woning slechts een oppervlakkige reinigingsbeurt, omdat het diep vastzittende vuil in de poriën van de stof niet worden aangepakt. AEG stofzuigers beschikken over hoogstaande zuig- en filtersystemen die zelfs microscopisch klein huisstof verwijderen - zodat u een superieure reinigingsbeurt diep in de poriën, vezels en spleten krijgt.

Zorg voor uw omgeving

Een klimaat waar iedereen kan van genieten

Schoonmaken kan een moeilijke taak zijn voor eigenaars van huisdieren. AEG Allergy & Animal Care stofzuigers helpen u om de moeilijkste plaatsen aan te pakken en slechte geurtjes, hardnekkige dierenharen en kattenbakstrooisel te verwijderen van alle oppervlakken in uw woning - zodat een frisse omgeving ontstaat voor u en uw huisdieren.

Een AEG stofzuiger toont dat schone, gefilterde lucht uit het filter komt

Grondig reinigen. Diep ademhalen.

Maak uw woning allergenenvrij met AEG stofzuigers. Onze 'allergy care' modellen hebben een luchtdichte constructie en hoog presterende mondstukken en borstels om de allergenen van elk oppervlak te verwijderen. Dankzij de geavanceerde filtersystemen is de uitgaande luchtstroom ook gefilterd schoon.

De VX9 UltraOne ÖKO stofzuiger staat rechtop

Krachtig, maar toch zacht

Zorg dragen voor uw woning zou het milieu niet mogen belasten. AEG ÖKO stofzuigers werden speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid, waarbij u zo weinig mogelijk energie gebruikt, terwijl u toch een maximale zuigkracht behoudt. Gebruik deze met stofzuigerzakken van duurzaam en biologisch afbreekbaar maiszetmeel voor een nog lichtere belasting van het milieu.

Fluisterstil

De VX8 stofzuiger doet stil zijn werk, terwijl een baby op een mat slaapt
Minder geluid, diepere schoonmaakbeurt

Het Silent Pro mondstuk maakt dichter bij de vloer schoon om het geluid te reduceren en een uitstekende schoonmaakbeurt te realiseren

A VX8 Silent Zen stofzuigermondstuk

Geniet van de stille schoonmaakbeurt

Geniet van de stilste diepe reinigingsbeurt met de VX8 UltraSilencer stofzuiger. De isolatielagen in zijn Silence Pro System™ zorgen ervoor dat zijn motor spint in de plaats van te brullen, voor een grondige schoonmaakbeurt aan slechts 58dB – zodat u hoogwaardig kunt schoonmaken bij een geluidsniveau waar zelfs geen baby van wakker wordt.

Prestatie op elk oppervlak

Ongeacht de omvang van uw woning, onze stofzuigers met zak helpen om uw woning schoon, netjes en gezond te houden. Van tapijt tot laminaat, sofa tot stoel, dankzij de krachtige zuigkracht wordt stof van alle soorten vloeren en meubilair verwijderd. En dankzij de gesloten zakken wordt verhinderd dat stofdeeltjes in de lucht komen tijdens het legen - zodat ze u beschermen tegen allergie- of astmasymptomen. Hierdoor worden stofzuigers met zakken een fantastische keuze voor prestatie en hygiëne.

Geld sparen, reiniging optimaliseren

Spaar uzelf tijd, geld en inspanning - en u hoeft nooit opnieuw stofzuigerzakken te kopen. Met stofzuigers zonder zakken kunt u het zien zodra stofzuigers gereed zijn om leeg te maken. Dit zorgt voor de beste stofopzuiging op alle oppervlakken, omdat een volle stofzuigerzak één van de voornaamste oorzaken is van verlies van zuigkracht. Hierdoor worden stofzuigers zonder zakken een fantastische keuze voor prestatie en besparingen.

De AEG CX8 stofzuiger

Dankzij zijn lange looptijd, levert de CX8 UltraPower resultaten waar geen enkele snoerloze stofzuiger kan aan tippen.

Geen snoer, geen beperkingen

Reik verder en maak schoon met volledige vrijheid van beweging. Onze snoerloze stofzuigers zijn mobiel, licht en eenvoudig op te bergen. En de bekroonde CX8 UltraPower maakt uw volledige huis schoon met een enkele oplaadbeurt van zijn krachtige lithiumbatterij. Dit zorgt ervoor dat snoerloze stofzuigers een uitstekende keuze zijn voor mobiliteit en prestatie.

Klein maar sterk

Kleine ongelukjes, stof of kruimels ruimt u in een handomdraai op met de herlaadbare, snoerloze HX6 Rapido. Dankzij het innovatieve ontwerp, zoals zijn zachte voorwielen voor het moeiteloos glijden over elk oppervlak, wordt uw leven eenvoudiger. Hoog presterend en geluidsarm, het is de perfecte stofzuiger voor een snelle reinigingsbeurt van uw woning of auto - herlaadbaar en steeds paraat, telkens opnieuw.

In een gladde beweging wordt alles glanzend

Beweeg moeiteloos tussen kamers zonder u zorgen te hoeven maken over het dichtstbijzijnde stopcontact met de CX7 ErgoRapido 2-in-1 snoerloze stofzuiger. Dankzij de 180-graden zwenkbeweging glijdt deze stofzuiger moeiteloos over uw vloeren en laat een mooie glans achter. Zijn Lithium TurboPower batterij gaat 35 minuten mee, is eenvoudig te vervangen en kan snel opgeladen worden. De eenvoudig los te koppelen handunit zorgt voor moeiteloze reiniging van uw keukentafel, meubilair of de binnenkant van uw auto.