Een nieuw tijdperk in technologie & -ontwerp

Een nieuw tijdperk in technologie & ontwerp

Een revolutionaire nieuwe aanpak voor wat betreft de verzorging van uw favoriete kledingstukken. AEG's innovatieve combinatie van inzicht in consumenten en wetenschap transformeert wassen en drogen in een ervaring die verder reikt dan reinigen. Eindelijk kunt u vol vertrouwen zorg dragen voor uw meest delicate kledingstukken, dankzij technologieën die vezels, kleuren en texturen echt beschermen.

Een vrouw draagt een delicate, gewassen zijden blouse

Intuïtieve innovatie, stijlvol ontwerp

Een ongeëvenaarde ervaring wacht op u. Superieure kwaliteit en technische vooruitgang gecombineerd met een strak, Duits ontwerp bieden u innovatie zoals nooit tevoren. Onze nieuwe series wasmachines en droogkasten zijn niet enkel een heruitvinding van onze producten. Het is een heruitvinding van wassen en drogen zelf. Want bij AEG lopen we altijd een stapje voor.

Een close-up van de stijlvolle draaiknop
Een animatie laat de aanvullende specifieke kenmerken van de nieuwe wasmachine en droogkast zien
1
De perfecte match

Combineer uw wasmachine met de bijbehorende droogkast en geniet van de stijlvolle symmetrie in het ontwerp en de bijkomende verzorgende technologieën.

Een animatie laat het stijlvolle turbine-effect op de trommeldeur zien
2
Premium stijl

Strakke rondingen ontmoeten een premium en ergonomisch design, want wastechnologie kan ook mooi zijn.

Een animatie laat de symmetrie zien van het digitale bedieningspaneel
3
Intelligente bedieningen

Neem de volledige controle dankzij een mooie gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en snel reageert.

Kenmerkende technologie voor elke serie

Elke serie wasmachines en droogkasten heeft een kenmerkende technologie waarbij de hogere series een nog betere verzorging leveren. Daarnaast bevat elke serie telkens alle technologieën van de series eronder. Voor de beste resultaten raden wij u aan uw wasmachine te combineren met de bijhorende droogkast. Een winnende combinatie die de manier waarop u uw kleding thuis verzorgt zeker zal transformeren.

Onze wasmachine-series

Ontdek al onze wasmachines

Een zwarte jurk voor en na 30 wasbeurten, zonder zichtbaar kleurverschil

De ultieme beschermer van uw little black dress

U kunt nu genieten van een baanbrekende oplossing voor de verzorging van stoffen met de nieuwe AEG 9000 Serie wasmachines. De eerste wasmachine ter wereld met SoftWater-technologie is voorzien van intelligente ionenuitwisselingsfilters die ervoor zorgen dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters efficiënt hun werk kunnen doen, zelfs bij lage temperaturen. Eindelijk kunt u de prestaties van een wasbeurt op 60 graden bereiken op 30 graden, zonder vervaging van kleuren.

Een close-up van de draaiknop op de 9000 Series-wasmachine
De 6000 Serie wasmachine met ProSense®-technologie
6000 Series wasmachines met ProSense®-technologie

Intelligente sensoren detecteren automatisch de grootte van de lading en optimaliseren de tijd, het water en de energie die nodig zijn voor de wascyclus. Of het nu een volle lading is of slechts een shirt, kledingstukken worden nooit te lang gewassen.

De 7000 Serie wasmachine met ProSteam®-technologie
7000 Serie wasmachines met ProSteam®-technologie

Besteed minder tijd aan strijken en geniet van 30% minder kreuken met de krachtige, nieuwe PlusSteam-optie. Hiermee wordt de wascyclus afgerond met stoom om kledingstukken glad te maken, op te frissen en te verzorgen.

De 8000 Serie wasmachines met ÖKOMix-technologie
8000 Serie wasmachines met ÖKOMix-technologie

De allereerste wasmachinetechnologie die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt zodat ze diep in elke vezel komen, en deze schoonmaken en verzorgen.

Actie ICI PARIS XL beauty voucher

Tot €150,- cadeau bij ICI PARIS XL

Beauty voucher cadeau bij een AEG wasmachine, droogkast of was/droogcombinatie.

Actie geldig vanaf 27/09/2018 t.e.m. 31/12/2018.

Onze droogkast-series

Ontdek alle droogkasten

Een vergelijking tussen twee wollen truien waarvan 1 gekrompen is en de andere niet dankzij AEG's AbsoluteCare® System

De betrouwbare beschermer van uw wollen trui

Durfde u nooit wol, zijde of sportkleding te drogen in een droogkast? Nu kunt u alles dat u wast ook drogen in de droogkast dankzij speciaal afgestemde droogprogramma's die zelfs uw meest delicate kleding verzorgen. Het speciale wolprogramma van de 8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare® evenaart het zachte proces van plat drogen. Uw favoriete trui, die normaalgezien alleen met de hand gewassen mag worden, kan daardoor gewoon gedroogd worden in de droogkast, zonder dat deze zal krimpen.

De 8000 Serie droogkast
De 6000 Serie droogkasten met ProSense®-technologie
6000 Serie droogkasten met ProSense®-technologie

Vochtigheids- en temperatuursensoren passen de droogtijd en het energieverbruik automatisch aan iedere lading aan zodat uw wasgoed nooit te lang zal drogen en de texturen behouden blijven.

De 7000 Serie droogkasten met SensiDry®-technologie
7000 Serie droogkasten met SensiDry®-technologie

De SensiDry®-technologie droogt op bijna de helft van de temperatuur van traditionele droogkasten. Zo is er minder schade en slijtage en behouden uw stoffen hun textuur.

De 8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare®
8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare®

Durf uw delicate wollen, zijden en sportkleding te drogen met unieke programma's die de bewegingen van de trommel aanpassen en drogen op temperaturen die bij elk soort stof passen.

Een zijden blouse met een gouden ketting

Verouderde wasgewoonten

Kledingstukken er wasbeurt na wasbeurt zo goed als nieuw uit laten zien, vereist een nieuw vertrouwen in de capaciteiten van uw wasmachine en droogkast. Eindelijk kunt u met een gerust hart zelfs uw meest delicate stoffen, zoals zijden blouses, wollen truien en waterafstotende sportkleding, toevertrouwen aan uw wasmachine en droogkast.