Een nieuw tijdperk in technologie & -ontwerp

Een revolutionaire nieuwe aanpak voor wat betreft de verzorging van jouw favoriete kledingstukken. AEG's innovatieve combinatie van inzicht in consumenten en wetenschap transformeert wassen en drogen in een ervaring die verder reikt dan reinigen. Eindelijk kan je vol vertrouwen zorg dragen voor je meest delicate kledingstukken, dankzij technologieën die vezels, kleuren en texturen echt beschermen.

Een vrouw draagt een delicate, gewassen zijden blouse

Intuïtieve innovatie, stijlvol ontwerp

Een ongeëvenaarde ervaring wacht op jou. Superieure kwaliteit en technische vooruitgang gecombineerd met een strak, Duits ontwerp bieden je innovatie zoals nooit tevoren. Onze nieuwe series wasmachines en droogkasten zijn niet enkel een heruitvinding van onze producten. Het is een heruitvinding van wassen en drogen zelf. Want bij AEG lopen we altijd een stapje voor.

Een close-up van de stijlvolle draaiknop
 • Een animatie laat de aanvullende specifieke kenmerken van de nieuwe wasmachine en droogkast zien
  1
  De perfecte match

  Combineer jouw wasmachine met de bijbehorende droogkast en geniet van de stijlvolle symmetrie in het ontwerp en de bijkomende verzorgende technologieën.

 • Een animatie laat het stijlvolle turbine-effect op de trommeldeur zien
  2
  Premium stijl

  Strakke rondingen ontmoeten een premium en ergonomisch design, want wastechnologie kan ook mooi zijn.

 • Een animatie laat de symmetrie zien van het digitale bedieningspaneel
  3
  Intelligente bedieningen

  Neem de volledige controle dankzij een mooie gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en snel reageert.

Kenmerkende technologie voor elke serie

Elke serie wasmachines en droogkasten heeft een kenmerkende technologie waarbij de hogere series een nog betere verzorging leveren. Daarnaast bevat elke serie telkens alle technologieën van de series eronder. Voor de beste resultaten raden wij je aan je wasmachine te combineren met de bijhorende droogkast. Een winnende combinatie die de manier waarop je jouw kleding thuis verzorgt zeker zal transformeren.

Onze wasmachine-series

Ontdek al onze wasmachines

Een zwarte jurk voor en na 30 wasbeurten, zonder zichtbaar kleurverschil

De ultieme beschermer van jouw little black dress

Je kan nu genieten van een baanbrekende oplossing voor de verzorging van stoffen met de nieuwe AEG 9000 Serie wasmachines. De eerste wasmachine ter wereld met SoftWater-technologie is voorzien van intelligente ionenuitwisselingsfilters die ervoor zorgen dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters efficiënt hun werk kunnen doen, zelfs bij lage temperaturen. Eindelijk kan je de prestaties van een wasbeurt op 60 graden bereiken op 30 graden, zonder vervaging van kleuren.

Een close-up van de draaiknop op de 9000 Series-wasmachine

Kiezen voor AEG heeft zijn voordelen! 

Koop een deelnemende AEG wasmachine, droogkast of was-droogcombinatie en ontvang een ICI PARIS XL voucher tot € 150,- cadeau.

Actie geldig t.e.m. 15 december 2020

Meer over de promotie op de wasmachines en droogkasten
 • De 6000 Serie wasmachine met ProSense®-technologie
  6000 Series wasmachines met ProSense®-technologie

  Intelligente sensoren detecteren automatisch de grootte van de lading en optimaliseren de tijd, het water en de energie die nodig zijn voor de wascyclus. Of het nu een volle lading is of slechts een shirt, kledingstukken worden nooit te lang gewassen.

 • De 7000 Serie wasmachine met ProSteam®-technologie
  7000 Serie wasmachines met ProSteam®-technologie

  Besteed minder tijd aan strijken en geniet van 30% minder kreuken met de krachtige, nieuwe PlusSteam-optie. Hiermee wordt de wascyclus afgerond met stoom om kledingstukken glad te maken, op te frissen en te verzorgen.

 • De 8000 Serie wasmachines met ÖKOMix-technologie
  8000 Serie wasmachines met ÖKOMix-technologie

  De allereerste wasmachinetechnologie die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt zodat ze diep in elke vezel komen, en deze schoonmaken en verzorgen.

Onze droogkast-series

Ontdek alle droogkasten

Een vergelijking tussen twee wollen truien waarvan 1 gekrompen is en de andere niet dankzij AEG's AbsoluteCare® System

De betrouwbare beschermer van jouw wollen trui

Durfde je nooit wol, zijde of sportkleding te drogen in een droogkast? Nu kan je alles dat je wast ook drogen in de droogkast dankzij speciaal afgestemde droogprogramma's die zelfs jouw meest delicate kleding verzorgen. Het speciale wolprogramma van de 8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare® evenaart het zachte proces van plat drogen. Je favoriete trui, die normaalgezien alleen met de hand gewassen mag worden, kan daardoor gewoon gedroogd worden in de droogkast, zonder dat deze zal krimpen.

De 8000 Serie droogkast
 • De 6000 Serie droogkasten met ProSense®-technologie
  6000 Serie droogkasten met ProSense®-technologie

  Vochtigheids- en temperatuursensoren passen de droogtijd en het energieverbruik automatisch aan iedere lading aan zodat je wasgoed nooit te lang zal drogen en de texturen behouden blijven.

 • De 7000 Serie droogkasten met SensiDry®-technologie
  7000 Serie droogkasten met SensiDry®-technologie

  De SensiDry®-technologie droogt op bijna de helft van de temperatuur van traditionele droogkasten. Zo is er minder schade en slijtage en behouden jouw stoffen hun textuur.

 • De 8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare®
  8000 Serie droogkasten met AbsoluteCare®

  Durf je delicate wollen, zijden en sportkleding te drogen met unieke programma's die de bewegingen van de trommel aanpassen en drogen op temperaturen die bij elk soort stof passen.

Magnifiek op zichzelf. Meesterlijk samen

De AEG 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -droogkast werken fantastisch op zichzelf. Maar ze werken nog beter samen, met hun bijpassende design, overeenkomende cycli en gedeelde smartphone-app. Wanneer ze zijn verbonden, kunnen ze een volledig geïntegreerde reiniging voor je kleding leveren in minder dan drie uur. Zelfs zonder te sorteren.

Gecontroleerd wassen en drogen. Met behoud van kleur, zachtheid en kwaliteit.

Ontdek de wasmachine uit de 9000-serie Premium Edition

Ontdek de droogkast uit de 9000-serie Premium Edition

Een zijden blouse met een gouden ketting

Verouderde wasgewoonten

Kledingstukken er wasbeurt na wasbeurt zo goed als nieuw uit laten zien, vereist een nieuw vertrouwen in de capaciteiten van je wasmachine en droogkast. Eindelijk kan je met een gerust hart zelfs je meest delicate stoffen, zoals zijden blouses, wollen truien en waterafstotende sportkleding, toevertrouwen aan je wasmachine en droogkast.

Draag zorg voor je toestellen zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je toestellen goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Gamma reinigingsproducten