Productinformatie

Naast je standaard kookfuncties voegt SteamBake stoom toe tijdens het bakken. De stoom houdt het deeg vochtig aan de oppervlakte. Dit verbetert het rijzen en zorgt voor een gouden kleur en een heerlijke korst.

Voordelen

SteamBake. Het geheim van beter bakken

Met SteamBake behaal je thuis bakresultaten zoals in een bakkerij. Meer vocht laat het deeg beter rijzen, zo ontstaan er een zachte binnenzijde en een rijke, knapperige korst. Probeer het eens voor een geweldig geroosterde kip of vis.

Koken op meerdere niveaus. Bereid meer gerechten tegelijkertijd

De extra ringweerstand zorgt ervoor dat je gerechten perfect gegaard zijn, zelfs als er twee bakplaten in de oven staan op verschillende niveaus.

LED-timer voor nauwkeurige controle over het kookproces

Dit fornuis wordt geleverd met een LED-timer, zodat je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. De timer geeft je een seintje als de kooktijd om is en je kunt kiezen of je het gerecht nog wat langer laat garen, de temperatuur aanpast of het klaarmaakt om te serveren.

Schuif en hou het veilig. Met telescopische geleiders

Uitschuifbare telescopische geleiders bieden betere toegang tot gerechten in de oven. De uitschuifbare geleiders maken het mogelijk dat de ovenplaten helemaal naar buiten kunnen. Zo heb je je handen vrij om het gerecht na te kruiden of te controleren.

De vitrokeramische kookplaat. Snel en efficiënt

De vitrokeramische kookplaat is snel en gemakkelijk te reinigen met keramische zones die snel en zorgvuldig opwarmen, zodat er probleemloos kan worden gekookt.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels