Vacuümtoestellen

Bewaar alle intense smaken van je voedsel, net als de sappigheid en voedingsstoffen, dankzij een vacuümmachine. Ideaal om sous-vide te koken maar ook om voedsel langer te bewaren en zo minder eten verloren te doen gaan.

Vacuümlade om sous-vide te koken

Met sous-vide breng je je kookkunsten naar een hoger niveau, en met een goede vacuümlade krijg je de beste resultaten. Wanneer voedsel op deze manier verpakt wordt, gaan er geen smaken verloren in kokend water, en dankzij de lange kooktijd wordt vlees extra mals.

Minder afval - meer smaak

Een sterk vacuüm gecombineerd met luchtdichte voedselcontainers helpt om voedsel en voedingsstoffen langer te bewaren en vermindert voedselverspilling thuis. Goed voor je gezondheid en het milieu. Houd voedsel tot 5 keer langer vers*

*Op basis van interne test in 2021. Opslag in de koelkast met een vacuümcontainer t.o.v. geen container. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van soort eten, verpakking en opslagtemperatuur.

MattBlackLine

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het MattBlackLine design. Verkrijgbaar voor diverse toestellen zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.