Vacuümlades

Sluit je ingrediënten, marinade en kruiden af in een vacuümzak en kook op de 'sous vide'-manier om ongelooflijke smaken te creëren. Deze methode is in het bijzonder bedacht om de duur van marineren ernstig te verkorten. Zo krijg je in een mum van tijd overheerlijke, volledig ingetrokken smaken.

  • AEG - Vacuümlade - KDK911423M
    Vacuümlade
    • Krijg een Michelin ster in je eigen keuken!
    • Bereid maaltijden volgens uw planning - niet de klok
    • Behoud de beste smaak en textuur van uw gerechten
    • De fijnste ingrediënten verdienen de beste behandeling
  • AEG - Vacuümlade - KDE911423B Bekijk dit toestel in de AEG showroom
    Vacuümlade
    • Krijg een Michelin ster in je eigen keuken!
    • Bereid maaltijden volgens uw planning - niet de klok
    • Behoud de beste smaak en textuur van uw gerechten
    • De fijnste ingrediënten verdienen de beste behandeling

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.