Voordelen

AEG - Inbouw vaatwasser - FSE52607P

Krachtig afwassen. Met SatelliteClean®

Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean®. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaardnorm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging.

AEG - Inbouw vaatwasser - FSE52607P

Superieure reiniging en de beste glaswerkverzorging

Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden dankzij de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.

AEG - Inbouw vaatwasser - FSE52607P

Moeiteloze instelling van de afwascyclus met QuickSelect

QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Stel de cyclustijd met de schuifbediening in en voeg met één vingerdruk extra keuzes toe. De machine doet de rest. Afwassen op maat op het meest geschikte moment, én een vlekkeloze vaat.

AEG - Inbouw vaatwasser - FSE52607P

Natuurlijk drogen

De nieuwe AirDry-technologie maximaliseert uw droogprestaties met natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste droogfase. Het droogt uw vaat op natuurlijke wijze en verlaagt uw energiekosten.

AEG - Inbouw vaatwasser - FSE52607P

Controleer in een oogopslag

Deze volledig ingebouwde vaatwasser beschikt over een intelligente manier om u over de status van uw vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.

Bovenkorf in hoogte verstelbaar, ook bij volle lading

Zelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf.

*Foto ter illustratie. De korf op de foto is uitgerust met rubberen SoftSpikes en SoftGrip-klemmen om je glazen te beschermen. Dit is echter niet beschikbaar op alle modellen.

Nieuwe energielabels sinds maart 2021

De Europese Commissie introduceerde nieuwe energieregels om het gebruik van efficiëntere en duurzamere toestellen te stimuleren.

De energiezuinigheid van het toestel dat je koopt of net hebt gekocht blijft wel hetzelfde. Alleen de beoordeling verandert hierdoor, m.a.w. de letter op het energielabel, niet de efficiëntie van het product. Meer weten?

Ontdek de nieuwe energielabels

Reviews

Wat denk je?
Beoordeel & win

Wist je dat jouw review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons en maak kans op een AEG blender. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een beoordeling en win een blender.

Welkom. Je kan hier jouw ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om jouw mening te delen en een review te schrijven. Schrijf een beoordeling en win een blender.

Schrijf hieronder een review als gast of log in om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Dit zal verschijnen naast je review. Vermeld niet je familienaam. Indien je je familienaam vermeldt, zal je review niet gepubliceerd worden.

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De nuttigste klantenreviews gaan over kwaliteit, design en waarde van het toestel. Neem voor opmerkingen over service, verzending of installatie contact op met onze klantendienst. Deze reviews worden gemodereerd voordat ze op deze website verschijnen. Meer informatie hierover vind je in onze richtlijnen voor reviews.

Accepteer de algemene voorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Je zal binnenkort een verificatie e-mail in je inbox ontvangen.

5

Prima vaatwasser!

door Renilde op 04 september 2021

Zelfs vuile pannen en ovenschotels raken schoon met dit toestel. Makkelijk te bedienen en in te laden.

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Renilde raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
3

Ruim toestel maar helaas snel problemen mee

door MarijkeV op 02 januari 2021

De FSE52607P is een heel ruim toestel voor de afmetingen! Ook de indeling is volgens ons echt goed. Er gaat meer vaat in dan in ons vorig toestel.
Het bakje voor bestek is robuust en handig in gebruik.
De extra sproeiarm zorgt ervoor dat de vaat properder is.
De functie voor glazen werkt super. Bovenaan zijn de houdertjes voor wijn/champagneglazen makkelijk te gebruiken. Het programma voor glazen zorgt ervoor dat zelfs de 'goede' wijnglazen in de vaatwasser kunnen :-)

Spijtig genoeg was de pomp van het toestel stuk na een keer of 5 gebruiken. Dit is ook de reden waarom we dit toestel niet aanraden.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  2

Was deze review nuttig?

I am error text
5

Top vaatwasser !

door Delphine op 21 december 2020

Wauw wat een top vaatwasser ! Dit is de 3de vaatwasser die ik heb in 25 jaar en absoluut de beste die ik tot nu toe had. Alles maar dan ook alles komt er spik en span uit. Van wijnglas tot ovenschotels alles blinkt als een spiegel.
Ook heel makkelijk in bediening en als de vaat klaar is gaat de deur automatisch open zodat je weet dat de vaat klaar is. Waar mn oude machine voorheen minstens 3u30 bezig was heb ik nu zelfs de vuilste vaat klaar in 1u30. Dus heel economisch in gebruik. Ook mijn plastiek kommen zijn proper en volledig droog terwijl ik die vroeger steeds met de hand moest drogen omdat er druppels op bleven staan.
Kortom ik wil niet meer zonder deze top vaatwasser want hij is echt een hulp in huis

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • Delphine raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
5

stevig toestel met ruim voldoende functionaliteit

door KristofVDG op 21 december 2020

Nadat ons vorig toestel (ook AEG) de gezegende leeftijd van 10 jaar bereikt had, was het tijd voor iets anders. aangezien we zeer tevreden waren over AEG is onze keuze opnieuw op een toestel van hun gevallen.

Na enkele weken dit toestel in gebruik te hebben kunnen we er op dit moment alleen maar lovend over zijn.

1 van de gevoelige punten bij vaatwassers is dat glazen er al snel dof uit kunnen komen. dat is bij dit toestel helemaal niet het geval (mede dankzij de optie extra glass care), maar zelfs zonder deze optie komen ze er mooi blinkend fris uit.

Je hebt de keuze uit verschillende standen (en bijhorende tijdsduur), maar je kan ook het toestel zelf laten kiezen, een optie die wij tegenwoordig het vaakt gebruiken. Kies je liever zelf? geen probleem. Voor snelle vaat ben je op iets meer dan een uurtje klaar. Heb je tijd of werk je op nachttarief, laat dan de ECO-setting 4u gaan en je hebt hetzelfde resultaat.

Extra vuile vaat, geen probleem, dankzij de extra power setting krijg je de vuilste borden en potten zonder moeite terug proper.

Iets wat wij ook zeer handig vinden is dat, na afronden van het reinigingsschema, de vaatwasser automatisch een beetje opengaat zodat je vaat op natuurlijke wijze kan drogen. Dit werkt ook zeer goed, tot nu toe nog geen handdoek in handen moeten nemen.

De vaatwasser projecteert een rode bol op je vloer zolang hij in bedrijf is. DIt is op zich wel handig maar hier zit het enige "minpuntje" dat we tot nu toe tegenkwamen. Onze vorige vaatwasser van AEG had een gelijkaardige functie maar projecteerde toen de resterende tijd op de vloer. Het is uiteraard een detail, maar was wel handig.

Voor de rest niets dan lof over dit toestel. Designgewijs ziet het er ook allemaal stevig uit dus we zijn zeker dat ook dit toestel makkelijk de leeftijd van 10 jaar zal halen.

Wat ons betreft een meer dan terechte aankoop :-)

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  4
 • KristofVDG raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text

Overige producten

AEG - Inbouw vaatwasser - FEE63600PM
AirDry Inbouw vaatwasser

Met het GlassCare-systeem van de vaatwassers van AEG heeft u de garantie dat design-glazen goed op hun plaats blijven en brandschoon uit de machine komen. Het apparaat zorgt tijdens het reinigingsproces goed voor stelen van glaswerk. De innovatieve SoftGrip...

 • Energieklasse D
 • Geluidsniveau (dB) 44
 • Aantal couverts 13
 • Breedte (cm) 60
 • GlassCare® GlassCare®
 • SatelliteClean® SatelliteClean®
 • AirDry AirDry
AEG - Inbouw vaatwasser - FEE53600ZM
AirDry Inbouw vaatwasser

Geavanceerde sensoren in de AEG-vaatwassers passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan aan de hand van hoe vuil de lading is. Elke lading wordt dus apart bekeken en gewassen met elke keer weer de beste resultaten.

 • Energieklasse D
 • Geluidsniveau (dB) 44
 • Aantal couverts 13
 • Breedte (cm) 60
 • AirDry AirDry
AEG - Inbouw vaatwasser - FEB52600ZM
AirDry Inbouw vaatwasser

Geavanceerde sensoren in de AEG-vaatwassers passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan aan de hand van hoe vuil de lading is. Elke lading wordt dus apart bekeken en gewassen met elke keer weer de beste resultaten.

 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau (dB) 47
 • Aantal couverts 13
 • Breedte (cm) 60
 • AirDry AirDry

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Support
red fabric in the air against dark background