Totalflex inductiekookplaat

Één kookplaat. Oneindige inspiratie

Oneindig flexibele inductiekookplaat

Op de TotalFlex-inductiekookplaat kun je koken met kookgerei in allerlei vormen en maten. Je kan je potten en pannen bijna overal op de kookplaat plaatsen zonder het kookproces te verstoren.

Bekijk de TotalFlex inductiekookplaten

Inductiekookplaat met flexzones

Op de TotalFlex-inductiekookplaat is het zelfs mogelijk om twee zones te combineren tot één grotere zone. Op deze manier kun je al je pannen – van 10 tot 35 cm – probleemloos gebruiken. Flexibiliteit gegarandeert.

ActiveTouch, intuïtieve bediening

Schakel de kookplaat in en plaats een pan op een plek die jij handig vindt. De pan wordt automatisch gedetecteerd en het bij het kookgebied horende bedieningselement licht op. Zo weet je meteen welk bedieningselement je moet gebruiken.

Elke kookzone individueel getimed

De TotalFlex-inductiekookplaat is een inductiekookplaat met timer. Zodra een kookzone in gebruik is, kan de timer van iedere positie snel en gemakkelijk worden opgeroepen via het touchscreen display. En omdat elk gerecht afzonderlijk en nauwkeurig wordt getimed, is absolute controle over het kookproces verzekerd.

Inductiekookplaat met Hob2Hood

De TotalFlex-inductiekookplaat beschikt over Hob2Hood, een handige functie die tijdens het koken automatisch het afzuigvermogen en de verlichting van de dampkap regelt. Zo heb jij je handen vrij om je gerechten te perfectioneren. Maar als je liever zelf het afzuigvermogen regelt, dan kan dat natuurlijk ook.

DE PERFECTE FIT

AEG heeft de TotalFlex-inductiekookplaat ontworpen met optimale installatie als één van de uitgangspunten. Het resultaat: de dunste kookplaat van AEG die perfect in elk werkblad past. Bovendien kan hij 3x sneller worden geïnstalleerd dan kookplaten van andere merken.

Uitzonderlijke installatievoordelen

 • kookplaat met pannen
  Slim-fit design

  Het slanke, ruimtebesparende ontwerp betekent dat de kookplaat kan worden ingebouwd in een werkblad van minimaal;

  - 12 mm wanneer er een lade onder wordt geïnstalleerd is, zonder dat ventilatie aan de voorkant nodig is
  - 28 mm met een AEG oven eronder

  Omdat er géén scheidingspaneel nodig is, wordt elke centimeter van de ruimte optimaal benut.

 • kookplaat met pannen
  OptiFix™ installatie

  Dankzij OptiFix™ hoeft alleen nog maar een uitsparing in het werkblad te worden gemaakt om de kookplaat te kunnen plaatsen. Al het overige is voorgemonteerd. Dit zorgt voor de snelste en meest efficiënte montage.