ComfortLift®

Til jouw vaat naar een hoger niveau

Baanbrekend, maar toch eenvoudig en volledig ontworpen om je te helpen in de keuken

Open ComfortLift Vaatwasser van AEG

De nieuwe AEG ComfortLift® is de eerste vaatwasser ter wereld die je toestaat de onderste mand zachtjes te verschuiven en op te tillen. Je glanzende borden en kookgerei komen op handige werkhoogte, zodat je niet hoeft te bukken. Met een vaatwasser die op jouw wensen is afgestemd, kan je efficiënter de vaat uit de machine halen en deze ook effectiever in de machine plaatsen.

Bekijk onze range ComfortLift vaatwassers

Comfortlift, gekozen "Product van het jaar 2017"

De nieuwe AEG ComfortLift® is de eerste vaatwasser ter wereld die je toestaat het onderste mandje zachtjes te verschuiven en op te tillen, dit leverde hem op gekozen te worden tot "Product van het Jaar 2017".

Afbeelding van schone vaat

Virginie Dobbels, winnares van onze testactie, heeft gedurende een maand het voorrecht gehad de AEG ComfortLift® vaatwasser te gebruiken! Wij voerden een kort interview met haar. Ontdek haar mening en indrukken over hoe het toestel haar bevallen is.

 

De ComfortLift® vaatwasser combineert vernieuwende technologie met een bekroond design. Het unieke en innovatieve tilmechanisme dat de onderste lade naar boven brengt voor meer gebruiksgemak, is erkend met de gewaardeerde iF Gold Design Award en Red Dot Award.