Productinformatie

Met rechtstreekse toegang tot de handeenheid en accessoires aan boord stelt de draadloze QX6 je in staat om snel over te schakelen van het reinigen van de vloer naar die moeilijk bereikbare plekken, en weer terug, in een handomdraai.

Voordelen

Ongeëvenaarde reinigingsprestaties*, voor langere tijd.

Axiale cyclonische technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties tijdens de hele reiniging, tot 45 minuten in de normale modus met de roterende PowerPro vloerzuigmond, zelfs terwijl de stofbak gevuld wordt.

*Behoudt 99% van de oorspronkelijke reinigingsprestaties naarmate de stofbak gevuld wordt, volgens IED 62885-2 editie 1.0: 5.1, 5.7 en 5.9 op de instelling voor maximaal vermogen. **Gemeten in eco-mode **Met een looptijd van maximaal 45 minuten, om meer terrein te bestrijken.

Ergonomisch ontwerp voor compleet reinigingscomfort.

Met een ergonomisch ontwerp, easy-grip-handvat en lage gewichtsverdeling ligt de QX6 lichter in de hand en zorgt zo voor comfortabelere reiniging van vloeren. Terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog moet reiken.

Vijfstaps luchtfiltering.

Het krachtige 5-staps filtersysteem met E10-filtermateriaal verwijdert tot ***99,99% van de micro-stofdeeltjes en allergenen >1 µm voor een perfect gereinigde en gezonde thuisomgeving.

***Getest volgens ISO16890.

Reinigingsaccessoires worden aan boord bewaard.

De stofborstel en het spleethulpmiddel zorgen ervoor dat je iedere hoek kunt bereiken zonder ander materieel te hoeven pakken. Wanneer ze niet gebruikt worden, worden ze op de stofzuiger zelf bewaard, zodat je het juiste gereedschap voor iedere klus bij de hand hebt.

PETPRO turbozuigmond

Verwijder de haren van uw geliefde huisdieren moeiteloos met de QX6-1-45AN. Uitgerust met een krachtige gemotoriseerde PETPRO dierenborstel dat aansluit op de handgreep van de motor-unit voor diepe reiniging van haren en vezels van huisdieren van meubels en bekleding.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels