Productinformatie

De 8000 serie Perfect Illumination-afzuigkap met regelbare verlichting zorgt voor overzicht boven je kookplaat. Pas je kookervaring aan door de verlichting aan te passen van koel naar warm bij het bereiden van maaltijden of zoek een optimale stand die bij je stemming past.

Voordelen

Perfect Illumination – ontdek de magische kleuren van elk gerecht

Pas de keukenervaring aan met Perfect Illumination. Verbeter het overzicht tijdens het koken met de afzuigkapverlichting hiervoor ontworpen, of creëer je perfecte keukensfeer met regelbare warme tot koele verlichting.

* Ontsluit de magische kleuren van elk ingrediënt met Perfect Illumination-technologie. De aanpasbare verlichting zorgt voor overzicht boven je kookplaat en stelt je in staat om je keukenverlichting te personaliseren al naargelang je stemming of het tijdstip van de dag.

SilenceTech. Maximale prestaties, minimaal geluid*

SilenceTech creëert een rustige keukenomgeving waar je tijdens het koken kunt genieten van frisse lucht. De innovatieve technologie ontdoet je keukenlucht effectief van ongewenste geuren, terwijl het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt.

*Laagste aantal dB (54) in de AEG range bij gebruik op de 3 snelheden.

Hob2Hood®. De handenvrije dampkap

Dankzij de Hob2Hood® kun je koken zonder gedoe en je keuken krijgt een moderne uitstraling. Deze functie regelt automatisch de snelheid en het licht van je dampkap, zodat jij je kunt richten op het koken.

SecureHold - Extra stabiliteit voor je uittrekbare afzuigkaplade

De SecureHold-lade trek je gemakkelijk uit en vergrendelt wanneer in positie. Op het bedieningspaneel verander je eenvoudig de afzuigkapinstellingen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste bewegingen van je uittrekbare afzuigkap.

Frisse lucht, moeiteloos en geruisloos met de Breeze-functie

De Breeze-functie verfrist je keukenlucht nadat je gekookt hebt, terwijl eventuele aanhoudende keukengeurtjes er stilletjes worden uitgefilterd. Eet, ontspan je en geniet in een aangename keukenomgeving, zonder enige moeite en zonder storend geluid.

10 JAAR GARANTIE OP DE MOTOR VAN JOUW TOESTEL

Registreer je toestel en geniet van 10 jaar garantie op de motor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie. Heb je al dit toestel, registreer direct je product!

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels