Ontdek

ProClean™ vaatwassers

Tester AEG ComfortLift®

Onze gelukkige winnares Virginie Dobbels heeft gedurende een maand het voorrecht gehad de nieuwe AEG ComfortLift®  vaatwasser te mogen testen!

Zoals eerder aangekondigd, na deze testperiode, voerden wij een kort interview met haar. Ontdek hieronder haar mening en indrukken over hoe het toestel haar bevallen is.

Dit innovatieve toestel werd door Belgische consumenten verkozen tot Product van het jaar 2017". Daarnaast sleepte de ComfortLift® vaatwasser sleepte ook de prestigieuze, internationale prijzen "Red Dot Award Design Concept 2017" en "Gold IF Design Award 2017" in de wacht. 

AEG Marketing team

AEG ComfortLift®, gekozen "Product van het jaar 2017"

De nieuwe AEG ComfortLift® is de eerste vaatwasser ter wereld die u toestaat het onderste mandje zachtjes te verschuiven en op te tillen, dit leverde hem om gekozen te worden tot "Product van het Jaar 2017".

De eerste in de markt!

U kunt uw vaatwasser voor het eerst moeiteloos in- en uitladen.

De ComfortLift vaatwasser in de markt

Vaat naar een hoger niveau

De ComfortLift vaatwasser is de allereerste vaatwasser met een nieuw en uniek liftmechanisme dat de ondermand naar boven brengt. Dit maakt het eenvoudiger om uw borden in- en uit te laden, zonder dat u zich hoeft te buigen. De ComfortRails schuiven de mand vervolgens glad terug op zijn plaats zonder dat de borden heen en weer schudden.

De satellietsproeiarm
1
Zorg dat elke hoek wordt bereikt

De satellietsproeiarm, die elke hoek van uw vaatwasser bereikt, zorgt telkens opnieuw voor een efficiënte was- en spoelbeurt.

Delicate glazen
2
De ultieme bescherming

Zorg dat uw glazen veilig, beschermd en schitterend blijven. De SoftGrips-klemmen beschermen zelfs uw meest delicate glaswerk tegen breuken of krassen.

Het zacht sluitende mechanisme in de ComfortLift vaatwasser van AEG
3
Steeds zacht voor borden

Dankzij ComfortRails kunt u de onderste mand zachtjes terug op zijn plaats schuiven zonder dat de borden heen en weer schudden.

AEG SoftGrips en SoftSpikes houden een delicaat glas op zijn plaats

De beste zorg voor uw glaswerk

Champagne drinken uit iets minder dan uw beste champagneglas doet afbreuk aan de smaak. Naast het specifieke glasprogramma houdt de ProClean™ vaatwasser elke voet van het glas zorvuldig op zijn plaats met de rubberen SoftGrip-klemmen. Dit beschermt de glazen tegen kantelen, terwijl de rubberen SoftSpikes® voor extra steun zorgen. Met ProClean™ is geen gelegenheid te klein om uw mooiste glazen boven te halen.

Natuurlijk drogen

Uw serviesgoed is steeds perfect droog dankzij AirDry. Deze nieuwe technologie in onze ProClean™ vaatwasser maakt gebruik van een natuurlijke luchtstroom om uw borden te drogen. 10 minuten voor het einde van uw cyclus opent de deur automatisch, zodat de lucht kan circuleren en u een uitstekende droogkwaliteit bekomt. Dit bespaart u tijd, verlaagt de energiekosten en zorgt er ook voor dat uw serviesgoed vlekkeloos blijft.

Het AEG mandje voor glazen beschermt waardevolle champagneglazen

Bekroonde bescherming

Was uw meest geprezen glazen vol vertrouwen in uw vaatwasser. Ons bekroonde glazenrek, speciaal ontwikkeld voor 8 glazen, maakt gebruik van zachte en flexibele grepen om de voet van de glazen vast te houden tijdens de cyclus. Dit glazenrek, dat aangepast kan worden voor glazen van verschillende maten, past perfect in de onderste mand van uw vaatwasser. Zo kunt u steeds genieten van kristalheldere glazen, in de wetenschap dat ze veilig zijn in de handen van uw vaatwasser.

Meer voordelen van onze vaatwassers

Meer ruimte en flexibiliteit

Zelfs de grootste feestmaaltijden kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met ProClean™. In de XXL-kuip passen tot wel 15 couverts, wat het grootste laadvolume op de markt is. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote potten hebt gebruikt, zelfs de grootste ladingen worden smetteloos schoon. Bovendien neemt de vaatwasser geen extra ruimte in uw keuken in.

Een fris schoon wijnglas en schone pannenset

Verfijnde programma's

AEG vaatwassers zijn geschikt voor veel verschillende soorten ladingen, die elk om een andere reinigingsintensiteit vragen. Ons assortiment ProClean™ vaatwassers heeft een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren bepaalt hoe groot en hoe vuil het servies is. Het geselecteerde programma wordt vervolgens afgestemd op de specifieke noden van uw lading.

Het Extra Silent-programma van de AEG ProClean

Zwijgen is goud

Onze ProClean™ vaatwassers zullen uw leven verbeteren door het niet te verstoren. Met een Extra Silent-programma dat slechts 37dB geluid maakt, zijn deze toestellen de meest geruisloze in hun klasse. Dat betekent dat u in alle rust van uw etentje of glas wijn kunt genieten. De BeamOnFloor-technologie projecteert een rode straal op de vloer, zodat u precies kan zien wanneer uw toestel in werking is. Onze topmodellen met TimeBeam-technologie projecteren zelfs de resterende tijd op de vloer zodat u exact weet wanneer uw afwas klaar is.

Handige tips

Een perfecte vaat hangt af van verschillende factoren. Wist u bijvoorbeeld dat de waterhardheid in uw regio een cruciale rol speelt bij het instellen van uw vaatwasser? Wij hebben alvast enkele handige tips & tricks samengesteld, zodat u zorgeloos kan genieten van een propere vaat.