Productinformatie

Kook met vertrouwen en controle, want de heldere LED's van de 8000 FlameLight gaskookplaat tonen je de vermogensniveaus van 1 tot 9. De LED's geven aan of een knop aan of uit staat, en of de plaatsen waar de pannen stonden na gebruik nog heet zijn.

Voordelen

FlameLight. De heldere LED voor een eenvoudige vlamkeuze

De FlameLight LED's geven duidelijk de vermogensniveaus van het gasvermogen weer, van 1 tot 9, zodat je met een gerust hart de intensiteit van de vlam kunt regelen, telkens wanneer je kookt. De levendige LED's laten je ook weten wanneer een brander aan of uit is.

Vlam met StepPower. Voor nauwkeurige hitte

Met StepPower kun je de hitte op je kookplaat nauwkeurig regelen. En steeds weer heerlijke gerechten maken. De warmte kan ingesteld worden op niveaus van 1 tot 9, en levert zo telkens weer betrouwbare resultaten in de keuken.

Hob2Hood® voor automatische regeling van de dampkap

Hob2Hood® activeert automatisch de dampkap wanneer je de kookplaat aanzet. Dit past ook functies zoals de ventilatorsnelheid aan je kookactiviteiten aan, zonder dat er enige handmatige ondersteuning nodig is.

Kooktimer Houd je kookkunsten bij

Met de kooktimer kun je de voortgang van je kookproces volgen en heb je totale controle over het voedsel dat je aan het bereiden bent.

Restwarmte-indicatoren vertellen je wat heet is

Je hoeft niet meer te raden of je branders aan of uit staan. De restwarmte-indicatoren geven duidelijk aan wanneer je kookplaat stroom krijgt en of er nog warmte op het oppervlak over is. Het is een veiligere manier om te koken.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels