Productinformatie

De 7000 serie GreenZone koel-vriescombinatie heeft een speciale afgesloten lade met een apart klimaat waar de luchtvochtigheid op een ideaal niveau wordt gehouden voor groenten en fruit. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste vochtigheidsgraad.
*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-behoud in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.

Voordelen

Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone technologie*

De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en behoudt de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten en fruit. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste vochtigheidsgraad.

*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-behoud in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.

TwinTech® No Frost – houdt voedingswaren sappig en vochtig

TwinTech® NoFrost heeft een geavanceerd, dubbel koelsysteem voor de koelkast en vriezer. Deze technologie zorgt dat de vriezer vorstvrij blijft en dat er een optimale luchtvochtigheid in de koelkast heerst, om te voorkomen dat voedsel uitdroogt.

Elke legplank gelijkmatig gekoeld. Met DynamicAir

DynamicAir beschermt de kwaliteit van jouw etenswaren door een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. De ventilator zorgt voor een efficiënte circulatie van de koude lucht in de koelkast met een snelle en efficiënte koeling van voedingswaren als resultaat.

Tien jaar gemoedsrust

Voor jouw gemoedsrust wordt dit toestel geleverd met tien jaar garantie op de compressor. Registreer je toestel op de AEG website om van dit voordeel te kunnen genieten. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Bespaar energie. TouchControl met Ecometer

Met TouchControl met Ecometer kun je gemakkelijk energiezuinigere instellingen voor je koelkast kiezen, terwijl je optimaal blijft koelen.

Nieuwe energielabels sinds maart 2021

De Europese Commissie introduceerde nieuwe energieregels om het gebruik van efficiëntere en duurzamere toestellen te stimuleren.

De energiezuinigheid van het toestel dat je koopt of net hebt gekocht blijft wel hetzelfde. Alleen de beoordeling verandert hierdoor, m.a.w. de letter op het energielabel, niet de efficiëntie van het product. Meer weten?

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels