Voordelen

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

Scant. Past. En maakt daadwerkelijk schoon.

De driehoekige robotstofzuiger met 3D Vision is ontworpen om elk deel van uw huis te detecteren, te bereiken en onberispelijk schoon te maken.

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

3D Vision

Het op een laser en een camera gebaseerde detectiesysteem brengt de ruimte in kaart, scant de positie van meubels en voorwerpen en maakt met grote precisie schoon.

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

Unieke Trinity Shape™

Bereikt alle moeilijk bereikbare plekken, komt in hoeken en reinigt randen met een nauwkeurige precisie.

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

Superieure reinigingsprestaties

Veegt, neemt op en houdt stof en vuil binnenin vast, met superieure reinigingsefficiëntie en -resultaten.

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

Bedienbaar met behulp van de AEG Wellbeing app

Bedien de gebieden van de RX9 voor het reinigen en voor het reinigingsschema op afstand via de AEG Wellbeing-app.

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4ANM

Ultra-filtratiesysteem

99,9% filtratie van microstof zorgt voor schone lucht in uw huis. * Gemeten volgens EN 60312-1:2017.

Reviews

Wat denk je?
Beoordeel & win

Wist je dat jouw review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons en maak kans op een AEG blender. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een beoordeling en win een blender.

Welkom. Je kan hier jouw ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om jouw mening te delen en een review te schrijven. Schrijf een beoordeling en win een blender.

Schrijf hieronder een review als gast of log in om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Dit zal verschijnen naast je review. Vermeld niet je familienaam. Indien je je familienaam vermeldt, zal je review niet gepubliceerd worden.

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De nuttigste klantenreviews gaan over kwaliteit, design en waarde van het toestel. Neem voor opmerkingen over service, verzending of installatie contact op met onze klantendienst. Deze reviews worden gemodereerd voordat ze op deze website verschijnen. Meer informatie hierover vind je in onze richtlijnen voor reviews.

Accepteer de algemene voorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Je zal binnenkort een verificatie e-mail in je inbox ontvangen.

We groeperen reviews van producten met gelijkaardige specificaties.

5

robotstofzuiger

door Nikita op 07 juli 2021

Zeer tevreden, neemt goed vuil op. Je hoort hem wel rondrijden maar ik ben zeer blij met mijn aankoop.

Deze review is afkomstig van een soortgelijk product of een andere taal.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Nikita raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
5

Superhulp!

door Ann_V op 26 oktober 2020

Ik heb altijd al getwijfeld of een robotstofzuiger iets voor ons huis zou zijn omdat er zoveel spulletjes op de grond staan. Na een maand de RX9_2_4STN in huis te hebben is elke twijfel weg. Hij is een grote hulp in huis en bespaart me veel tijd. In het begin reed hij rond als een kip zonder kop en duurde het erg lang om de benedenverdieping te stofzuigen, maar na 3 keer had de robot ons huis in kaart gebracht en klaart hij de klus op 40 minuten. Door zijn platte ontwerp gaat hij moeiteloos onder kasten (ruimtes die ik zelf niet altijd deed omdat het moeilijk bereikbaar was met een zuigborstel). Ook klimt hij regelmatig over de poten van de buisstoelen. Enkel als de stoelen te dicht bij elkaar staan rijdt hij zich hier vast omdat zijn wieltjes dan geen grond meer raken. Het kleine niveauverschil tussen het parket in de living en de stenen vloer in de gang is geen probleem. In eerste instantie vonden we hem wel erg luidruchtig. Ik heb hem daarom ingesteld op silene mode en dat scheelt een pak. Bovendien is de zuigkracht nog steeds voldoende om alles spik en span te krijgen. In de app heb ik nu ruimtes afgebakend en kan ik de robot specifieke plaatsen laten reinigen. In het weekend doet hij de hele gelijkvloers en door de week kan hij een rommeltje gaan opruimen wanneer nodig. Dit is wel handig. Het stofbakje is na 3 rondjes vol. Ook dat wordt duidelijk aangegeven via een gesproken boodschap en tekst in de app. De eerste keer schrok ik wel toen de robot sprak. Ik had niet verwacht dat een robot zo goed het huis zou kunnen stofzuigen en ik moet misschien toegeven dat hij het nog nauwkeurig doet dan ik. Hij stofzuigt en ik reinig ondertussen andere dingen. Zo gaat het huishoudelijk werk dubbel zo snel. Ik ben erg tevreden.

Deze review is afkomstig van een soortgelijk product of een andere taal.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  5
 • Ann_V raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
4

Grote ontlasting in het huishouden

door Demchar op 21 oktober 2020

Het design van de stofzuiger spreekt heel erg aan. De driehoekige vorm in combinatie met de borstel zorgt ervoor dat het vuil heel grondig wordt weggehaald. Door de borstel wordt het vuil weggeveegd op de plaatsen waar de stofzuiger niet aan kan. Je kan ook kiezen in welke modus de stofzuiger zijn werk mag doen: stil, normaal of krachtig. Bij ons staat hij standaard op stil ingesteld. In de stille modus doet de stofzuiger perfect zijn werk en is alles heel grondig gestofzuigd. De stofzuiger geeft ook de plattegrond van ons huis mooi weer. Het nadeel is dat de stofzuiger, wanneer hij bepaalde plaatsen niet herkent (zoals de stoelen die soms onder de tafel staan, soms niet), weinig moeite doet om die plaats opnieuw te verkennen. Daarnaast hebben wij een hoogpolig tapijt. De stofzuiger raakt gemakkelijk op dit tapijt, maar omwille van de oneven structuur van de haren raakt hij niet meer vooruit. Ook raakt de borstel vastgedraaid in het tapijt. Hierdoor valt de stofzuiger in beide situaties stil, wat uiteindelijk een veilig gevoel geeft wanneer we niet thuis zijn. Na dit voorval heb ik het tapijt aangeduid als een te vermijden zone, waardoor hij dit deel niet stofzuigt. Wat ik mis aan deze robotstofzuiger, is dat ik geen melding krijg wanneer de stofzuiger aanvangt of klaar is met stofzuigen wanneer een schoonmaakschema ingesteld staat. Ook niet wanneer de stofzuiger bijvoorbeeld moet opladen tijdens zijn schoonmaakbeurt. Dit zou mij een veiliger gevoel geven als de stofzuiger draait wanneer ik niet thuis ben. Omwille van deze reden, laat ik de stofzuiger enkel draaien wanneer ik thuis ben. Over het algemeen ben ik heel tevreden van deze stofzuiger. Hij neemt een dagelijkse taak over en al is het niet altijd perfect, toch is het een enorme ontlasting in het huishouden. Naast enkele kleine nadelen, is ons huis nog nooit zo proper geweest dankzij onze nieuwe hulp.

Deze review is afkomstig van een soortgelijk product of een andere taal.

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  4
 • Demchar raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
4

Praktische en leuke hulp in het huishouden

door MDeG op 16 oktober 2020

De AEG RX9-2-4-STN is een zeer fijn toestel met een 'hip' en hedendaags design dat in elk interieur past. Ook over de kwaliteit kan weinig slechts worden gezegd, net als over het gebruiksgemak. Ondanks een analoge handleiding ontbreekt in de doos - wat dan weer milieuvriendelijk is (dus zeker ook ok) - kan je met de app uiteindelijk probleemloos aan de slag gaan en het toester correct instellen en bedienen. De app is dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Ook kan je het toestel rechtstreeks bedienen, wat eveneens zeer vlot gaat! Het toestel maakt zeer goed schoon, dat zie je aan het vuil en stof dat in de opvangbak terecht komt. Soms verschiet je dat er zoveel stof ligt. Het makkelijk is ook dat je hem iedere dag aan de slag kan laten gaan... ik heb ook de indruk dat hij uiteindelijk op plaatsen komt die je met een gewone stofzuiger al wel eens druft vergeten, zoals de 'hoekjes en kantjes'. Deze laatste worden ook zorgvuldig proper gemaakt door de zijdelingse borstels. Eén keer is de stofzuiger wel vast gelopen op onze mat, met lange haren. Maar hier was hij in eerste instantie wel vlot aan begonnen... Die mat hebben we vervolgens dan als 'verboden' zone aangeduid via de app, waardoor het toestel hier automatisch niet meer komt. Dus daar moet je jezelf ook geen zorgen om maken. Het enige jammere is dat je momenteel via de app niet kan instellen om meerdere keren per dag te kuisen (via het tijdsschema). Dit is momenteel beperkt tot 1x/dag. Met onze kids en hond in huis zou het handig kunnen zijn om hier meer flexibiliteit in te hebben zodat je in de planning bv. kan opnemen om 2x/dag te stofzuigen. Dit is eerder een 'probleem' voor het gebruiksgemak, want je kan het toestel perfect handamatig via de app of via het toestel zelf aan de slag zetten natuurlijk. Het is onze eerste robotstofzuiger en wij zijn alvast blij verrast!

Deze review is afkomstig van een soortgelijk product of een andere taal.

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  3
 • MDeG raadt dit product aan

Was deze review nuttig?

I am error text

Overige producten

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-4STN
Robot stofzuiger tot 70 min gebruiksduur

Robotstofzuiger, 14,4V, 75db, connected, 0,7L, 70min stofzuigen, 2uur opladen

AEG - Robotstofzuiger - RX9-2-6IBM
Robot stofzuiger tot 120 min gebruiksduur

Robotstofzuiger, 14,4V, 75db, connected, 0,7L, 120min stofzuigen, 70min opladen

AEG - Robotstofzuiger - RX8-1-4SWN Bekijk dit toestel in de AEG showroom
Robot stofzuiger

Robotstofzuiger, 14,4V, 75db, connected, 0,7L, 60min stofzuigen, 3uur opladen

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Support
red fabric in the air against dark background