Productinformatie

Deze compacte wijnkelder biedt het summum van stijl en flexibiliteit. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden en past perfect bij je andere keukenapparatuur uit het AEG Compact-assortiment.

Voordelen

Bewaar wijn op de juiste temperatuur

Met deze wijnkelder bent u er zeker van dat wijnflessen op de juiste temperatuur worden bewaard. Met de directe temperatuurregeling kan de temperatuur worden ingesteld van 5 tot 20 graden.

Bewaar tot 18 flessen, ook als de ruimte beperkt is

Bewaar tot 18 flessen in deze compacte wijnkoeler. Dankzij het ontwerp heb je altijd wat te schenken, zelfs als de ruimte in de keuken beperkt is.

Flexibele opslag voor flessen van verschillende groottes

Van champagne tot prosecco, in deze wijnkoeler passen flessen met verschillende groottes en vormen. Vanwege het flexibele ontwerp is er meer ruimte tussen de rekken, waardoor de flessen in verschillende posities kunnen worden bewaard, zonder dat de indeling moet worden aangepast. Zo blijft iedere collectie koel en gevarieerd.

Past naadloos in de keuken

De wijnkoeler heeft een gestroomlijnde, naadloze afwerking. Hij heeft geen handgrepen, maar opent daarentegen door er licht op te drukken. Hij hoort bij de lijn van andere apparaten van AEG, waardoor uw keuken dezelfde stijl behoudt.

Accessoires