WIJ ZIJN AEG

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

CHALLENGE THE EXPECTED

 

 

 

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg - en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. Daarom sluiten we nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis. Zo kan jij je leven inrichten zoals je zelf wilt, met respect voor het milieu. En maak je minder zorgen, behalve om wat echt belangrijk is.

DRAAG ZORG VOOR JE KLEDIJ

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines en droogkasten helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.

WAAROM DROOGKUIS

Verander de regels met de 9000 serie wasmachine van AEG en was zelfs je meest delicate outfits met vertrouwen. Bovendien zorg je voor het milieu, zoals je ook voor je kleding zorgt. Waarom zou je genoegen nemen met een wasmachine die niet voldoet aan jouw standaard?

WAAROM WASSEN ALS JE OOK KAN STOMEN

Verander de regels en fris je kleding gewoonweg op. Door te stomen in plaats van te wassen bespaar je 40 liter water en zorg je zowel voor het milieu als voor je garderobe. Waarom zou je genoegen nemen met wasgewoontes die niet voldoen aan jouw standaard?

UNIVERSALDOSE, EEN LADE DIE ZICH AAN JOU AANPAST

UniversalDose is een lade voor PODS® die waterstralen gebruikt om ze in de lade te verzachten, te doorprikken en volledig op te lossen, waardoor ze 60% sneller geactiveerd worden, vergeleken met PODS® in de trommel. Dit zorgt voor een betere vlekverwijdering bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur.

WAAROM NADENKEN OVER DE JUISTE HOEVEELHEID WASMIDDEL

Vergeet het doseren van wasmiddel. AutoDose zorgt elke keer weer voor de perfecte dosis, beschermt je kleding tegen vaal worden of slijtage en draagt zorg voor het milieu. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw standaard?

DROOG WOL IN DE DROOGKAST

Verander alle regels met AbsoluteCare® en doe al je was in de droogkast (ja, zelfs die wollen trui). Maak je geen zorgen over krimpende was of schade. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw standaard?

SMAAK OPTIMALISEREN

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het gaat om de kick die je krijgt wanneer je iets bijzonders maakt. Onze keuken toestellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat je de meest extreme mogelijkheden van koken kunt verkennen.

WAAROM NIET THUIS UIT ETEN

Bestel je gerecht vanuit je eigen oven zoals je dat in een restaurant zou doen. Kies bleu, à point, of bien-cuit met de handige Shuttle-bediening van de SteamPro oven en geniet thuis van perfecte resultaten zonder je om de temperatuur te bekommeren. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw standaard?

WAAROM AFWASSEN ZOALS JE ALTIJD DEED

Met QuickSelect kan je met één beweging de optimale instellingen voor elke afwascyclus selecteren. Kies de cyclustijd via de schuifregelaar en selecteer eventuele extra opties. Afwassen op maat, sneller of milieuvriendelijker. Perfect schoon, wanneer jij dat wilt. 

Doorbreek de keukenregels.

Alle vrijheid voor je creativiteit bij het ontwerpen van je keuken én bij je manier van koken. Laat je niet beperken door de plaats van de dampkap of de afmetingen van je potten en pannen. Ervaar ultieme flexibiliteit met de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap.

WAAROM NIET PERFECTIE TOT IN DE KERN

Waarom gokken als je tot op de graad precies kunt zijn met de SensePro® inductiekookplaat. De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur in het gerecht en communiceert temperatuuraanpassingen aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met toestellen die niet voldoen aan jouw standaard?

VERS GEPLUKT UIT DE KOELKAST

Verse kwaliteit rechtstreeks van de markt. Elke dag opnieuw. Met de 7000 serie koel-vriescombinatie met GreenZone kan je de vochtigheid regelen voor een optimale bewaring van groenten en fruit en een langer behoud van smaken en voedingsstoffen. Voor gezonder eten en minder verspilling. 

Duurzaam eten wordt een peulenschil

Verander je gewoontes en breng groenten naar een heel nieuw niveau. Met de juiste keukentoestellen vind je de lekkerste gerechten opnieuw uit en wordt duurzaam eten een peulenschil, zonder in te boeten op smaak. Zo draag jij jouw steentje bij aan het milieu, zonder compromissen. Waarom zou je genoegen nemen met wat je kent, als je zelf de nieuwe standaard kan bepalen?

WAAROM NIET OP JOUW NIVEAU

Leg de lat hoger – en breng de onderste mand van je vaatwasser naar boven met de ComfortLift® technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw standaard?

    

    

WELZIJN BEGINT THUIS

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Dankzij onze stofzuigers en luchtreinigers houd je je woning proper en gezond.

WAAROM KIEZEN TUSSEN GEBRUIKSGEMAK EN KRACHT

De nieuwe ULTIMATE 8000 draadloze stofzuiger, stofvrij zonder compromissen. Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer schoon te maken. Met tot wel 60 minuten gebruikstijd.

Waarom zelf stofzuigen

De krachtige robotstofzuiger van AEG maakt al je vloeren stofvrij. Gemakkelijk met een app te bedienen waardoor je draadloos én moeiteloos van een geweldig resultaat geniet. Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden?

DAGELIJKS SCHONE LUCHT

Maak je nooit meer zorgen over slechte luchtkwaliteit. De AX9 luchtreiniger is ontworpen om zich aan te passen aan jouw huis, waardoor je een luchtreiniging op maat krijgt terwijl hij naadloos opgaat in het interieur. Met zijn krachtige 5-stappen filtratie zuivert hij de lucht vrij en verwijdert verontreinigende stoffen, allergenen en bacteriën. Waarom een compromis sluiten over iets zo essentieel als lucht?