WIJ ZIJN AEG

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke toestellen opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg - en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. Daarom sluiten we nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis. Zo kan jij je leven inrichten zoals je zelf wilt, met respect voor het milieu. En maak je minder zorgen, behalve om wat echt belangrijk is.

CHALLENGE THE EXPECTED

WAAROM DROOGKUIS

Verander de regels met de 9000 serie wasmachine van AEG en was zelfs je meest delicate outfits met vertrouwen. Bovendien zorg je voor het milieu, zoals je ook voor je kleding zorgt. Waarom zou je genoegen nemen met een wasmachine die niet voldoet aan jouw standaard?

Ontdek 9000 serie wasmachines

WAAROM WASSEN ALS JE OOK KAN STOMEN

Verander de regels en fris je kleding gewoonweg op. Door te stomen in plaats van te wassen bespaar je 40 liter water en zorg je zowel voor het milieu als voor je garderobe. Waarom zou je genoegen nemen met wasgewoontes die niet voldoen aan jouw standaard?

Ontdek wasmachines met stoomprogramma

WAAROM NADENKEN OVER DE JUISTE HOEVEELHEID WASMIDDEL

Vergeet het doseren van wasmiddel. AutoDose zorgt elke keer weer voor de perfecte dosis, beschermt je kleding tegen vaal worden of slijtage en draagt zorg voor het milieu. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw standaard?

Ontdek AutoDose wasmachines

DROOG WOL IN DE DROOGKAST

Verander alle regels met AbsoluteCare® en doe al je was in de droogkast (ja, zelfs die wollen trui). Maak je geen zorgen over krimpende was of schade. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw standaard?

Ontdek AbsoluteCare® droogkasten

Tot € 200 cadeau

bij één van de geselecteerde AEG wasmachines, droogkasten en stofzuigers.

Ontdek onze acties

Waarom zelf stofzuigen

De krachtige robotstofzuiger van AEG maakt al je vloeren stofvrij. Gemakkelijk met een app te bedienen waardoor je draadloos én moeiteloos van een geweldig resultaat geniet. Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden?

Ontdek robotstofzuigers

WAAROM JE STOFZUIGER VERBERGEN

Zet je QX9 draadloze stofzuiger in de schijnwerpers. Stijlvoller en krachtiger dan ooit! Waarom zou je genoegen nemen met alleen prestaties terwijl er zoveel meer is in het leven?

Ontdek QX9 stofzuigers

WAAROM KIEZEN TUSSEN GEBRUIKSGEMAK EN KRACHT

De nieuwe ULTIMATE 8000 draadloze stofzuiger, stofvrij zonder compromissen. Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer schoon te maken. Met tot wel 60 minuten gebruikstijd.

Ontdek 8000 steelstofzuigers

DAGELIJKS SCHONE LUCHT

Maak je nooit meer zorgen over slechte luchtkwaliteit. De AX9 luchtreiniger is ontworpen om zich aan te passen aan jouw huis, waardoor je een luchtreiniging op maat krijgt terwijl hij naadloos opgaat in het interieur. Met zijn krachtige 5-stappen filtratie zuivert hij de lucht vrij en verwijdert verontreinigende stoffen, allergenen en bacteriën. Waarom een compromis sluiten over iets zo essentieel als lucht?

Ontdek AX9 luchtreinigers

WAAROM NIET PERFECTIE TOT IN DE KERN

Waarom gokken als je tot op de graad precies kunt zijn met de SensePro® inductiekookplaat. De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur in het gerecht en communiceert temperatuuraanpassingen aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met toestellen die niet voldoen aan jouw standaard?

Ontdek de SensePro® inductiekookplaat

WAAROM NIET THUIS UIT ETEN

Bestel je gerecht vanuit je eigen oven zoals je dat in een restaurant zou doen. Kies bleu, à point, of bien-cuit met de handige Shuttle-bediening van de SteamPro oven en geniet thuis van perfecte resultaten zonder je om de temperatuur te bekommeren. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw standaard?

Ontdek SteamPro ovens

VERANDER DE GANG VAN ZAKEN

Verander je gewoontes en breng groenten naar een heel nieuw niveau. Met de juiste keukentoestellen vind je de lekkerste gerechten opnieuw uit en wordt duurzaam eten een peulenschil, zonder in te boeten op smaak. Zo draag jij jouw steentje bij aan het milieu, zonder compromissen. Waarom zou je genoegen nemen met wat je kent, als je zelf de nieuwe standaard kan bepalen?

WAAROM NIET OP JOUW NIVEAU

Leg de lat hoger – en breng de onderste mand van je vaatwasser naar boven met de ComfortLift® technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw standaard?

Ontdek ComfortLift® vaatwassers