Ontdek

Dampkappen

Voedsel wordt bereid op een AEG inductieplaat terwijl een AEG afzuigkap de overtollige stoom afzuigt

Subtiel of gewaagd. Aan u de keuze!

Al onze dampkappen verwijderen op een snelle manier stoom en damp uit uw keuken. Maar toch zijn er ook verschillen tussen onze dampkappen. Kies een dampkap die perfect past bij uw smaak; maak een gedurfd statement met een decoratieve dampkap zoals onze schouw- en eilanddampkappen of ga voor een discreet model dat naadloos in uw keuken past.

Schep de perfecte sfeer in uw keuken

Schep een perfecte sfeer

Kruiden. Proeven. Afwerken. Genieten. Bij koken draait het allemaal om het genot. Schep de perfecte sfeer om uw gerechten te creëren met SilentTech – een stillere manier om te koken. De LED-verlichting zorgt voor een aangename gloed in uw keuken, terwijl de Breeze-functie de lucht discreet zuivert zodra u klaar bent, voor een nog aangenamere sfeer.

Een frissere keuken, handenvrij

Dankzij onze handenvrije dampkappen blijft uw keuken schoon en fris, zodat u ongestoord aan uw meesterwerk kunt werken. Dankzij de Hob2Hood-functie wordt de dampkap automatisch geactiveerd na het aanzetten van de kookplaat en tijdens het koken wordt ook automatisch de juiste afzuigkracht gehandhaafd. De krachtige motor van onze dampkappen elimineert stoom en damp zodra deze voorkomen.

Een pan met kokende zeevruchten

Resultaten waar u op kunt vertrouwen

Dankzij de hoogpresterende dampkappen geniet u onmiddellijk van schone, frisse lucht zodra u klaar bent met koken. Dankzij onze kwaliteitsvolle filters hoopt het vet zich niet op, waardoor het eenvoudiger schoon te maken is en slechte geurtjes zonder moeite worden weggefilterd. Details die het verschil maken, dag na dag.

De ideale dampkap voor uw kookeiland


Kook zonder afgeleid te worden met onze krachtige, maar vrijwel geluidloze inverter motor 


Goed zicht over het hele kookgebied met dimbare LED-lampjes

Stijlvolle, effen afwerking die past in elke keukenMinimaal onderhoud nodig met het eenvoudig te reinigen vlakke oppervlak


Nauwkeurig bepalen van de afzuigkracht via de elegante afstandsbediening

Past automatisch de afzuiging aan voor het eten dat u bereidt met Hob2Hood 

Uitstekende afzuiging, zelfs in grote keukens 


Langere levensduur dankzij de inoxen vetfilter

Zalm bereiden op een inductiekookplaat terwijl de overtollige stoom wordt geëxtraheerd door de afzuigkap
Het ruimste aanbod

Met een breed assortiment om uit te kiezen, is het eenvoudig om uw Hob2Hood combinatie te vinden.

Een stijlvolle dampkap van AEG

Uw keuken, uw stijl

Geniet van moeiteloze Hob2Hood-afzuiging in een stijl waar u van houdt. AEG heeft de ruimste keuze op de markt voor dergelijke technologie. Met het breedste aanbod van geconnecteerde kookplaten en dampkappen, vindt u telkens de perfecte combinatie van stijl en functie die bij uw keuken past. Dit alles zonder in te boeten op prestatie.

AEG dampkapfilters

Uitleg over dampkapfilters

Houd voor een fris huis de filters van uw dampkap goed schoon. De vetfilters vangen voedseldeeltjes op, waardoor de lucht en uw keukenoppervlak schoon blijven, terwijl koolfilters geurtjes opnemen en verwijderen. Sommige dampkappen hebben permanente filters, die kunnen worden schoongemaakt en opnieuw gebruikt worden. Andere dampkappen gebruiken daarentegen wegwerpfilters. Zorg ervoor, ongeacht welke dampkap u kiest, dat u de filter regelmatig schoonmaakt of vervangt.