Kookgerei en - accessoires

Ga niet voor goed koken maar voor geweldig koken, met ons gastronomische kookgerei en accessoires. Ontdek het volledige aanbod, van de potten en pannen aanbevolen door koks tot 'sous vide'-zakken en nog veel meer.WAAROM KIEZEN VOOR DE MASTERY COLLECTION?

De Mastery Collection, dat is kookgerei van topkwaliteit waarmee je elk gerecht aankunt. De Mastery Collection garandeert snelle, gelijkmatige warmte en duurzaamheid. Het vijflagige materiaal is een perfecte warmtegeleider en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over je pan. Het corrosiebestendige inox garandeert dat je kookgerei lang meegaat. Met het beste kookgerei kan je je aan de beste resultaten verwachten.

Ontdek de mastery collection

Veelzijdig keukenaccessoireVeelzijdig keukenaccessoire

De roze Himalaya zoutsteen is een handig en veelzijdig accessoire voor in de keuken. Deze zoutsteen kan zowel voor koude als warme bereidingen ingezet worden. Koel de zoutsteen in de koelkast of diepvriezer en gebruik hem als serveerplaat. Of verwarm hem in de oven, op de inductie- of gaskookplaat of op de barbecue en zorg voor een authentieke zilte toets in je gerecht.

Ontdek de unieke AEG zoutsteen
Accessoires koken
79 van de 79

Meer info over de prijzen op deze website vind je in de algemene voorwaarden.