Productinformatie

De LX7 , POWER ANIMAL EDITION is een stofzuiger zonder stofzak, die met stilte in het achterhoofd, ontworpen is en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk resultaat. Hij is geleverd met een kit voor het verwijderen van haren van huisdieren.

Voordelen

Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt

Schoonmaken zonder lawaai. De LX7 is met stilte in het achterhoofd ontworpen. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de stofzuiger en het Dust Magnet Silent™ mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt – zonder in te boeten aan prestaties.

Een in hygiënisch opzicht schoner huis

Het HEPA-filtratiesysteem kan tot 99,99%* van de deeltjes tot maar liefst 0,3 micron filteren. Dat is de grootte van fijn stof, huisstofmijten en allergenen. Zo ontstaat een schonere lucht.

*Gebaseerd op interne tests op filtratie van microstofdeeltjes met een grootte van 0,3-10 micron volgens norm EN 60312-1 met behulp van standaard zand-/stofdeeltjes.

Easy Empty™-systeem om je huis volledig stofvrij te houden

Houd het stof voorgoed buiten je huis. Dankzij het Easy Empty™-systeem kan al het stof dat je hebt opgenomen tijdens de verzorging van je huis gemakkelijk worden verwijderd, zodat je de woning volledig stofvrij kunt houden. Neem het compartiment gewoon eruit, en maak het leeg in een vuilnisbak.

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels