Productinformatie

De 7000 SenseCook-oven en de voedingssensor vullen elkaar perfect aan - het ideale hulpmiddel om een biefstuk naar ieders individuele voorkeur te bakken. Gebruik de voedingssensor om de kookinstellingen van de oven te bepalen, zoals rood, medium en goed doorbakken. Zelfs zonder de deur te openen.

Voordelen

Vlekkeloos schoon in de zelfreinigende oven

De katalytische reinigingsfunctie voorkomt dat vuil en vet zich ophopen in de oven. Deze zelfreinigende technologie wordt automatisch geactiveerd als de temperatuur 200 °C bereikt, waarbij de kookresten in as worden omgezet. Nooit meer schrobben. Met één enkele veeg heb je een brandschone oven.

Perfecte resultaten met de voedingssensor

De voedingssensor van de oven maakt het mogelijk om de kerntemperatuur van de gerechten te meten, van het vlees tot de nagerechten. Hij zorgt voor perfecte, nauwkeurige resultaten, elke keer weer.

Hete lucht. Voor gelijkmatig koken

Kook efficiënter en bij 20% lagere temperaturen, met de dubbele ventilatorconvectie. De warmte wordt automatisch verspreid tot in elke hoek en zorgt ervoor dat elk gerecht gelijkmatig wordt bereid, waar dan ook in de oven

Kook meer in één keer. Perfecte resultaten gegarandeerd

Een extra verwarmingselement zorgt ervoor dat elk gerecht perfect wordt bereid - zelfs als je meerdere schalen tegelijk klaarmaakt. Zo wordt elke portie zo perfect als de vorige.

Extra groot, extra breed, capaciteit van 85 liter

Onze extra brede oven van 90 cm heeft een inhoud van 85 liter. Grotere gerechten kunnen gemakkelijk worden bereid, dankzij de royale capaciteit. En energiezuinig is hij ook!

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels