Voordelen

AEG - Mobiele airconditioner - PX71-265WT

Stijl en efficiëntie. Samengebracht

De compacte en stijlvolle cilindrische vormgeving van de mobiele airconditioning maken hem enig in zijn soort en de ronde latten laten u de lucht gelijkmatig verspreiden.

AEG - Mobiele airconditioner - PX71-265WT

Constant comfort. Nu mogelijk

Het gepatenteerde AirSurround-systeem in de mobiele airconditioning zorgt voor constant comfort. Dat komt doordat zijn innovatieve, cilindrische ontwerp de lucht spiraalvormig naar boven stuurt, in plaats van naar binnen. Creëren van indirecte luchtstroming die lucht beter verdeelt.

AEG - Mobiele airconditioner - PX71-265WT

Absolute controle. Via de app

Sluit de mobiele airconditioning aan op de speciale AEG Home Comfort-app op een smartphone om de huistemperatuur op afstand te bedienen.

AEG - Mobiele airconditioner - PX71-265WT

Installatie. Ongeëvenaard.

De raamkit maakt een installatie van 30 seconden mogelijk - de snelste op de markt. Hij draagt bij aan het minimalistische ontwerp van de mobiele airconditioning en creëert een discrete uitlaat via uw raam. Bevestig op zijn plaats met gebruik van het slot en verzegel dan met gebruik van de verstelbare riem.

AEG - Mobiele airconditioner - PX71-265WT

Comfort. Binnen bereik

De minimalistische afstandsbediening heeft een stijlvol, rond ontwerp met gestroomlijnde, intuïtieve knoppen. Doordat hij magnetisch is, laat hij zich veilig boven aan de mobiele airconditioning bevestigen zodat u hem niet uit het oog kunt verliezen.

Reviews

Wat denk je?
Beoordeel & win

Wist je dat jouw review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons en maak kans op een AEG blender. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een beoordeling en win een blender.

Welkom. Je kan hier jouw ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om jouw mening te delen en een review te schrijven. Schrijf een beoordeling en win een blender.

Schrijf hieronder een review als gast of log in om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Dit zal verschijnen naast je review. Vermeld niet je familienaam. Indien je je familienaam vermeldt, zal je review niet gepubliceerd worden.

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De nuttigste klantenreviews gaan over kwaliteit, design en waarde van het toestel. Neem voor opmerkingen over service, verzending of installatie contact op met onze klantendienst. Deze reviews worden gemodereerd voordat ze op deze website verschijnen. Meer informatie hierover vind je in onze richtlijnen voor reviews.

Accepteer de algemene voorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Je zal binnenkort een verificatie e-mail in je inbox ontvangen.

4

Een frisse wind

door Stefq op 20 augustus 2020

Ik koos voor deze airco omdat hij mooier en compacter is dan de meeste andere airco's. Ook de goed doordachte raamkit maakt het makkelijk om deze airco van mijn living naar mijn slaapkamer te verrollen. Na enkele dagen gebruik ben ik zeer tevreden. Natuurlijk is een mobiele airco nooit fluisterstil, maar de koelte maakt dat meer dan goed. Ik heb gemerkt dat je de airco best al aanzet als de kamer nog niet te warm is, dan moet hij nooit op vol vermogen werken en dus nooit op het maximum geluidsniveau. Op de laagste ventilatiestand denk ik wel dat ik erbij kan slapen. De app was makkelijk instelbaar en verhoogt het gebruiksgemak.
De enige minpunten waarvoor ik dit toestel geen 5 geef, zijn dat de temperatuur enkel per graad kan ingesteld worden. Per halve graad lijkt me beter. Ook is bij mij de magneet op de afstandsbediening fout gemonteerd waardoor die niet in de voorziene plaats past maar net eruit wipt. Dat zou ik van AEG niet verwachten.
De hoofdzaak is echter dat dit een degelijk toestel lijkt dat goed koelt, flexibel inzetbaar is en ook nog eens gezien mag worden.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  5
 • Stefq raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text
4

Mooi design

door PJ op 10 augustus 2020

Een mobiele airco is natuurlijk altijd een sta-in-de-weg. Het design van deze airco is bijzonder en neemt minder plaats in. Voor kleine en middelgrote ruimtes is dit een goede oplossing. De airco is niet stil, dus 's nachts in de slaapkamer is nauwelijks een optie. Door de app kan je prima op tijd de airco op afstand aanzetten zodat je slaapkamer op tijd gekoeld is.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • PJ raadt dit product aan
 • Review via winactie

Was deze review nuttig?

I am error text

Overige producten

AEG - Mobiele airconditioner - AXP26U338CW
Airconditioner koelt
 • Koel en fris. Absoluut comfort
 • Efficiënt koelen
 • Meer capaciteit
 • Duurzame oplossing
AEG - Mobiele airconditioner - AXP34U338HW Bekijk dit toestel in de AEG showroom
Airconditioner koelt en verwarmt
 • IDEALE OMSTANDIGHEDEN. ABSOLUUT COMFORT
 • Efficiënt koelen en verwarmen
 • Koele voorwaarden
 • Duurzame oplossing
AEG - Mobiele airconditioner - AXP34U338CW
Airconditioner koelt
 • Koel en fris. Absoluut comfort
 • Efficiënt koelen
 • Meer capaciteit
 • Duurzame oplossing

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel
red fabric in the air against dark background