Productinformatie

​​De 6000 serie Hob2Hood regelt automatisch de afzuigsnelheid en het licht, en creëert zo een frisse kooksfeer. Wat je ook kookt, de dampkap past de ventilatorsnelheid aan om stoom en geurtjes kwijt te raken.

Voordelen

Hob2Hood®. De handenvrije dampkap

Dankzij de Hob2Hood® kun je koken zonder gedoe en je keuken krijgt een moderne uitstraling. Deze functie regelt automatisch de snelheid en het licht van je dampkap, zodat jij je kunt richten op het koken.

Krachtige motor. Altijd frisse lucht in de keuken

Verbeter de lucht in je keuken met de krachtige motor. De krachtige motor rekent snel af met kookgeurtjes en zorgt ervoor dat je keuken fris en schoon ruikt.

Meldingssysteem voor filterreiniging

Een indicatielampje op de afzuigkap laat je weten wanneer het vetfilter moet worden gereinigd – je hoeft het niet zelf bij te houden.

Ledstrips – zet je kookkunsten in het beste licht

Verlicht je kookruimte met duurzame ledstripverlichting. Profiteer dankzij efficiënte verlichting van beter zicht en omgevingsverlichting tijdens het koken van je favoriete gerecht.

Snelle en betrouwbare PerfectFit-installatie

Voor snelle en nauwkeurige PerfectFit-installatie van je nieuwe afzuigkap. Het is onze Best-In-Class installatie, met minder montagestappen in vergelijking met eerdere modellen. Dat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor het werk gemakkelijk door één persoon kan worden uitgevoerd en past in alle standaard nissen.

10 JAAR GARANTIE OP DE MOTOR VAN JOUW TOESTEL

Registreer je toestel en geniet van 10 jaar garantie op de motor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie. Heb je al dit toestel, registreer direct je product!

Accessoires

Service

Wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar je probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Wisselstukken en accessoires Support
man folding towels