Gemaakt door experts.
Hersteld door experts.

Wij kennen uw toestellen vanbinnen en vanbuiten. Wij hebben tientallen techniekers, opgeleid door AEG, die herstellingen uitvoeren over het hele land. Als uw toestel niet werkt, kunt u hieronder hulp zoeken of ons contacteren en vandaag nog een technieker boeken.

Het was makkelijk om mijn herstelling te boeken. De technieker was heel vriendelijk en ik heb veel geleerd over mijn vaatwasser.

Hoe uw herstelling boeken

U kunt zowel online als telefonisch een herstelling voor uw toestel aanvragen. Dan zorgen wij ervoor dat er een technieker bij u thuis langskomt. Naast een herstelling aanvragen, kunt u er ook voor zorgen dat u in de toekomst langer beschermd blijft.

Bediening van wasmachine

Ik wil een herstelling aanvragen

Via onderstaande link kunt u rechtstreeks het bezoek van een technieker bij u thuis aanvragen.

Boek een technieker
Onderhoudstechnicus

Ik wil mijn garantie graag uitbreiden

Bied uw toestel extra bescherming met een bijkomend servicecontract. Bel Domestic and General Ltd., die verzekeringscontracten voor herstellingen aanbiedt, op het gratis nummer.

0800/78 945

Onze belofte

U kunt erop vertrouwen dat we elke dag de beste kwaliteitszorg leveren. Dat is onze belofte aan u. Wij hebben ingenieurs over het hele land die tot buitengewone hoge standaarden zijn opgeleid. Onze klantendienstteams zijn vriendelijk, behulpzaam en efficiënt. Dit maakt ons deskundigen om uw woning aan het werk te zetten. Uw toestellen helpen om van uw huis een echte thuis te maken - en wij streven er voortdurend naar om dat zo te houden.

Op zoek naar hulp?

Vind hulp bij de installatie en de opstart van uw toestel, maar ook makkelijke oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Of leer simpelweg hoe u zorg moet dragen voor uw toestel. Om te starten stelt u een vraag of zoekt u naar uw toestel.

Vind uw documenten

Handleiding zoeken, zowel in het Nederlands als in andere talen

Ontdek de handleidingen

Vind originele wisselstukken

Bestel een origineel wisselstuk, rechtstreeks uit onze werkplaats, zodat het gegarandeerd op uw toestel past. Universele wisselstukken die andere verkooppunten aanbieden zijn niet aangeraden en kunnen ervoor zorgen dat uw garantie ongeldig wordt.

Zoeken in de webshop