Maak een afspraak voor een herstelling

vrouw in zetel met laptop

Zelf aan de slag met onze hulpartikels

Wist je dat je kleine problemen vaak zelf kan oplossen zonder dat een technieker hoeft langs te komen?

Vind je probleem
technieker herstelt oven

Vraag online een herstelling aan - 24/7

Maak een afspraak om je toestel te laten herstellen. Kies een moment dat voor jou past.

Boek een technieker
technieker bezoekt klant voor herstelling

Boek een technieker via telefoon

Vraag een herstelling aan voor je toestel via ons Contact Center op 02/716.24.44. Ma-vrij: 8u-18u30, za: 9u-13u, zo/feestdagen: gesloten.

Bel ons

Hersteltarieven

Buiten garantie

Vaste prijs € 199

Voor jouw gemak en gemoedsrust bieden we herstellingen buiten garantie aan tegen een vaste prijs van € 199 per toestel.

• Inbegrepen: verplaatsingskosten, probleemdiagnose, werkuren en materiaal
  • Herstelling uitgevoerd door ervaren en getrainde techniekers
  • Originele AEG wisselstukken van de hoogste kwaliteit, met een jaar garantie op vervangen onderdelen
  • Blijkt het toestel onherstelbaar? Dan zoeken we altijd naar een oplossing
  • Mogelijkheid om ter plaatse met de kaart te betalen
  • Voor glasbreuk bij kookplaten en bij herstellingen van inbouw koffiemachines bedraagt het hersteltarief € 375
  • Herstelling aan een vaste prijs is enkel geldig voor aan-huis-herstellingen
  • Indien je een factuur wenst, zal er een administratiekost van € 15 worden aangerekend

Vaste prijs € 199

Binnen garantie

Kosteloze herstelling

Laat je toestel gratis herstellen binnen de garantieperiode.
De fabrieksgarantie is 2 jaar. Bekijk hier de garantievoorwaarden

• Gratis herstelling bij technische defecten
  • Inbegrepen: transport- en installatiekosten en wisselstukken
  • Herstelling uitgevoerd door ervaren en getrainde techniekers
  • Originele AEG wisselstukken van de hoogste kwaliteit
  • Vervanging van het toestel als het niet hersteld kan worden

Covid-19 informatie

De gezondheid en veiligheid van onze consumenten en medewerkers is onze belangrijkste prioriteit. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en handelen op basis van de meest recente informatie en actueel geldende aanbevelingen van de overheid.

Indien een gepland bezoek geannuleerd moet worden door bijvoorbeeld ziekte, kan de herstelling kosteloos ingepland worden op een ander moment.

herstelling aeg oven

Kleine problemen zelf oplossen

Wist je dat je kleine problemen zelf kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar jouw probleem.

Je vindt in deze hulpartikels ook allerlei info over hoe je je toestel kan schoonmaken en onderhouden, of waarvoor je bepaalde instellingen gebruikt.