wasbar

WASBAR Anvers Kammenstraat

Ontdek de WASBAR

Sinds enkele jaren kan je de laatste nieuwe AEG wasmachines en droogkasten bewonderen in WASBAR. Meer nog, je kan ze hier ook uitgebreid uitproberen. WASBAR’s hippe concept van bar en wasserette maakt buitenshuis wassen een heel pak aangenamer.

Het moderne interieur oogt erg gezellig en nodigt uit om binnen te springen, ook zonder dat je voorzien bent van een voorraad vuile was. Naast een kop lekkere koffie, kan je bij WASBAR ook terecht voor een gezonde lunch. Ze bieden een “healthy” foodgamma aan met verse salades, broodjes, desserts en natuurlijke drankjes.

WASBAR werd opgericht in Gent in oktober 2012 door Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Dat het concept aanslaat, werd snel duidelijk. De afgelopen jaren breidde de groep het aantal vestigingen steeds uit. Ondertussen zijn er maar liefst tien WASBAR's te vinden in België, gesitueerd in Leuven (Tiensestraat), Gent (Korenmarkt en Kalandestraat), Antwerpen (Melkmarkt, Graanmarkt, Antwerpen Zuid en Keizerlei), Mechelen (Ijzerenleen), Hasselt (Grote Markt) en Brussel (Mausstraat). Daar stoppen de grootse plannen van de groep echter niet. Ze blijven steeds uitkijken naar nieuwe WASBAR-locaties. 

De aanhoudende uitbreiding gaat hand in hand met de innovatieve aanpak van het merk. Het perfecte voorbeeld hiervan zijn de AEG wasmachines en droogkasten waarmee alle WASBAR’s uitgerust zijn. In 2017 werden de Electroluxmachines uit de WASBAR na jarenlang dienst op welverdiend pensioen gestuurd.

Wil je graag nog meer te weten komen over de WASBAR? Neem een kijkje op de WASBAR facebookpagina of op de website van WASBAR.

Meer lezen