wasbar

WASBAR

WASBAR Anvers Kammenstraat

Ontdek de WASBAR

Sinds januari 2017 kunt u de laatste nieuwe AEG wasmachines en droogkasten bewonderen in WASBAR. Meer nog, u kunt ze hier ook uitgebreid uitproberen. WASBAR’s hippe concept van bar en wasserette maakt buitenshuis wassen een heel pak aangenamer.

Het moderne interieur oogt erg gezellig en nodigt uit om binnen te springen, ook zonder dat u voorzien bent van een voorraad vuile was. Naast een kop lekkere koffie, kunt u bij WASBAR ook terecht voor een gezonde lunch. In december lanceerde ze een nieuw “healthy” foodgamma met verse salades, broodjes, desserts en natuurlijke drankjes.

WASBAR werd opgericht in Gent in oktober 2012 door Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Dat het concept aanslaat, werd snel duidelijk. Ondertussen zijn er al drie WASBAR's te vinden in België, gesitueerd in Antwerpen (Graaf Van Egmontstraat) en Gent (Korenmarkt en Nederkouter). Maar de groep heeft grootste plannen dus er zullen nog meer vestigingen volgen in de loop van 2017. Ook de mogelijkheden om uit te breiden naar het buitenland worden uitvoerig bekeken.

De uitbreiding gaat hand in hand met de innovatieve aanpak van het merk. Het perfecte voorbeeld hiervan zijn de gloednieuwe AEG wasmachines en droogkasten waarmee alle WASBAR’s nu uitgerust zijn. Midden januari werden de Electroluxmachines die jarenlang dienst deden welverdiend op pensioen gestuurd.

Wilt u graag nog meer te weten komen over de WASBAR? Neem een kijkje op de Facebookpagina of website.