Ultrasone vlekkenpen

Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor uw kledij.

De unieke vlekkenpen van AEG draagt zorg voor uw favoriete en delicate kledij. Als extra hulpmiddel tegen hardnekkige vlekken zorgt de vlekkenpen dat uw wascyclus minder agressief moet zijn. Efficiënt tegen vlekken. Zorgzaam voor uw kledij.

Ultrasonic technologie. Voor schonere resultaten

De ultrasonic technologie stuurt kleine trillingen door de vezels van uw kleding, waardoor de vlekken deeltje per deeltje worden losgemaakt. Behandel elke vlek vooraf met de pen voor de beste resultaten. Zo zorgt u op een duurzame manier dat uw kleding langer meegaat, zonder chemicalïen te gebruiken.

Behandel vlekken vooraf, voor een schoner resultaat

De unieke AEG vlekkenpen behandelt hardnekkige vlekken, van inkt tot koffie, nog voordat de kleding in de wasmachine zit. Breng een mengeling van water en wasmiddel aan op de vlek en richt de pen erop. Laat het water, het wasmiddel en de ultrasonic technologie hun werk doen. Was daarna de kleding in uw wasmachine voor een indrukwekkend resultaat.

Behandel elk type vlek

De ultrasonic vlekkenpen verwijdert elke mogelijke vlek. Van de meest voorkomende vlekken zoals ketchup, chocolade en bloed tot meer hardnekkige vlekken zoals make-up en rode wijn, de AEG ultrasonic vlekkenpen treedt hard op tegen vlekken en beschermt uw kleding.

Hoe de Ultrasonic Vlekkenpen gebruiken

Om vlekken doeltreffender te verwijderen, moet u uw kledingstukken zo snel mogelijk voorbehandelen en wassen. De Ultrasonic Vlekkenpen is na enkele minuten al opgeladen, zodat u zelfs de meest hardnekkige vlekken in een mum van tijd kunt verwijderen. Volg de eenvoudige stappen hieronder om de vlekkenpen te gebruiken.

 • de stroomkabel met de pen verbinden

  1. Sluit de stroomkabel aan op de Ultrasonic Vlekkenpen en stop de kabel in het stopcontact.

 • een doek onder het kledingstuk plaatsen

  2. Plaats een absorberend doek onder het kledingstuk.

 • water met wasmiddel mengen

  3. Meng water met vloeibaar wasmiddel in de bijgeleverde dop.

 • aanbrengen van water op het vlekkengedeelte van het kledingstuk

  4. Breng het mengsel van water en wasmiddel aan op de vlek.

 • gebruik van de vlekkenverwijderpen op het kledingstuk

  5. Zet de punt van de Ultrasonic Vlekkenpen op de vlek en maak een draaiende beweging terwijl u de aan-knop ingedrukt houdt. Houd de vlek vochtig en blijf de Ultrasonic Vlekkenpen erover bewegen tot u de vlek zichtbaar ziet verdwijnen.

 • een overhemd in de wasmachine doen

  6. Was het kledingstuk zo snel mogelijk na de behandeling met de Ultrasonic Vlekkenpen.
  Is het resultaat nog niet perfect? Behandel de vlek na het wassen opnieuw met de Ultrasonic Vlekkenpen tot de vlek helemaal verdwenen is.