Chefs & partners in samenwerking met AEG

Om je te helpen meer uit je gerechten te halen hebben wij bekende chefs onder de arm genomen. Zij delen hun kookgeheimen.

Culinaire innovatie met chef David Martin van La Paix

Fijnzinnig koken is chef David Martin, in 2019 door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar, met de paplepel in de mond gegeven. Hij is een van de culinaire toppers van België. In zijn tweesterrenrestaurant La Paix in Anderlecht  etaleert hij met veel zwier en passie zijn liefde voor de Franse, de Belgische en… de Japanse keuken. 

Chef Giovanni Bruno van Senzanome & Xotto

Giovanni Bruno, chef van Siciliaanse origine bij restaurant Senzanome, staat bekend om zijn creativiteit, zijn inventiviteit en zijn gebruik van absolute kwaliteitsproducten, vaak afkomstig uit zijn geboorteland Italië.

Partners

Maak kennis met onze AEG partners. We werken samen met de allerbesten om onvergetelijke en verbazingwekkende ervaringen te creëren.

ONTDEK DE TRAM

Na zeven jaar de straten van Brussel te hebben doorkruist en de smaakpapillen van duizenden bezoekers te hebben beroerd, wordt de Experience Tram in een nieuw jasje gestoken. Vanaf juni 2020 rijdt deze unieke tram weer uit en neemt hij zijn passagiers mee op een gastronomische (her)ontdekkingsreis doorheen de hoofdstad, met heerlijke gerechten door de beste chefs bereid in een AEG-keuken.  

Dinner in the Sky

Het publiek zal in 2020 kennismaken met de nieuwe formule van Dinner in the Sky. Dinner in the Sky 2.0.2.0 beschikt over een volledig uitgeruste keuken met AEG-toestellen. Een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en de gasten mogelijk. De open keuken wordt helemaal omgeven door acht tafels voor vier personen. Tijdens het dinner zweeft men, met behulp van een grote kraan, enkele tientallen meters boven de grond. AEG is erg trots op deze nieuwe samenwerking die een buitengewone en volledig exclusieve gastronomische ervaring biedt.