5 jaar garantie op een AEG toestel uit de 'Exclusiv' range

De AEG toestellen staan voor technologische innovaties, optimaal gebruiksgemak en schitterende resultaten. Op de toestellen uit de ‘Exclusiv’ range biedt AEG nog een extra voordeel: 5 jaar servicegarantie.

5 jaar 'Exclusiv' garantie

Om recht te hebben op de 5 jaar garantie dien je het toestel binnen de 3 maanden na aankoop te registreren. Na deze registratie ontvang je een e-mail die, samen met je aankoopbewijs, geldt als bewijs voor het 5 jaar servicecontract. Dat bewijs voor het servicecontract dient bij een eventueel servicebezoek aan de technicus te worden voorgelegd.

Registreer je toestel voor de 5 jaar 'Exclusiv' garantie

Bekijk de algemene actievoorwaarden

Bekijk de lijst met deelnemende modellen

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van een AEG toestel uit de ‘Exclusiv’ range biedt AEG je gratis het 5 jaar servicecontract aan.

Lees hieronder aandachtig de voorwaarden of bekijk de PDF-versie met actievoorwaarden.

  • De garantie geldt alleen op in België gekochte toestellen die ook in België zijn afgeleverd en geplaatst.
  • Deze actie geldt alleen voor de genoemde modellen en is niet van toepassing op eventueel bijgekochte producten of accessoires.
  • AEG biedt geen 5 jaar garantie op toestellen waarvan de modelnaam niet vermeld wordt in de actievoorwaarden, ook niet als het in de winkel (offline en online) onjuist wordt gecommuniceerd.
  • AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.
  • De 5 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar aanvullende servicegarantie.
  • In de eerste 2 jaar hoeven er in geval van reparatie geen kosten te worden betaald. In de aanvullende periode dienen bij een eventuele reparatie alleen € 50,- aan administratiekosten te worden betaald.
  • Om recht te hebben op de 5 jaar garantie dien je het toestel binnen de 3 maanden na aankoop te registreren op de AEG website. Na deze registratie ontvang je een e-mail die, samen met je aankoopbewijs, geldt als bewijs voor het 5 jaar servicecontract. Dat bewijs voor het servicecontract dient bij een eventueel servicebezoek aan de technicus te worden voorgelegd.
  • AEG behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds aan te passen.
Meer lezen