De nieuwe stofzuiger met zak van AEG

KRACHTIGE PRESTATIES. UITERST GEBRUIKSVRIENDELIJK.

Met zijn intuïtieve bediening en automatische vloerstand op de zuigmond werkt de 6000 stofzuiger met zak met minder onderbrekingen, voor een perfect resultaat. Deze stofzuiger heeft een zeer goede zuigkracht, maakt niet veel geluid, is duurzaam en de stofzak is eenvoudig te vervangen.

Ontdek de nieuwe stofzuigers met zak 6000 serie

 • Prestaties en zuigkracht
  Prestaties en zuigkracht

  Het design van de Dust Magnet Silent zuigmond garandeert een uitstekende zuigkracht voor fijnstof - 100% stofverwijdering uit kieren. De automatische vloerstand op de zuigmond maakt het zuigen op harde vloeren en tapijt mogelijk zonder handmatig te moeten omschakelen.

 • telescopische buis
  Gebruiksgemak en bediening

  Pas heel eenvoudig de lengte van de telescopische zuigbuis aan. Met het eenvoudige handvat til je de stofzuiger gemakkelijk naar boven of een andere ruimte. 

 • 3 stapsfiltratie
  Krachtige filtratie voor een gezondere lucht

  De stofzak S-bag® Classic Long Performance en de wasbare hygiënefilter verwijderen tot 99,99%* deeltjes > 1 micrometer, voor schonere uitgestoten lucht.

 • gerecycleerde kunststof
  Krachtig en duurzaam

  50% van het gebruikte kunststof voor de productie van de stofzuiger is afkomstig uit gerecycleerd kunststof en dit, zonder impact op de prestaties. Voor het drukwerk inbegrepen in de doos wordt gerecycleerd papier gebruikt.

 • 12 meter snoer
  Wendbaar dankzij de handige wielen

  De handige wielen met rubberlaag garanderen vlotte bewegingen en dankzij de actieradius tot 12 meter kunnen verschillende ruimtes makkelijk worden bereikt. Je hoeft niet meer continu van stopcontact te wisselen.

 • Opbergruimte
  Makkelijk op te bergen

  Deze stofzuiger is zo ontworpen dat hij makkelijk draagbaar is, eenvoudig op te bergen en er ook nog eens mooi uit ziet.

Trinity pet zuigmond

Dit extra accessoire voor dierenharen heeft een uniek design voor haar en is onderhoudsvrij na gebruik. De rubberstroken aan de onderzijde van de zuigmond verwijderen haar en vezels van uiteenlopende stoffen. Dankzij de vorm en beperkte grootte komt deze zuigmond tot in de verste hoekjes van een woning of auto. De flexibele hals geeft nog meer vrijheid in het schoonmaken. De rubberen onderkant is veilig voor alle soorten oppervlakken. Geschikt voor een zuigbuis van 32 en 35 mm.

Dit accessoire zit niet standaard bij alle modellen, is los verkrijgbaar - Koop nu

Stoffer met zuigkracht

Afstoffen met zuigkracht, voor moeiteloos schoonmaken.

Door de extra zuigkracht verwijdert de stoffer stof van kwetsbare oppervlakken zonder dat het weer in de lucht terechtkomt. De stoffer heeft een interne veer, waardoor hij gemakkelijk rond voorwerpen buigt. De pluizige hoes van de stoffer is uiterst zacht voor elk oppervlak. Het plooibare design biedt de flexibiliteit om de meest breekbare en delicate voorwerpen in de woning te reinigen. De pluizige hoezen kunnen worden verwisseld. Een extra hoes is inbegrepen en zijn wasbaar in de wasmachine.

Dit accessoire is los verkrijgbaar - Koop nu

Ultra Slim zuigmond

Uiterst platte zuigmond met groot bereik. Geschikt voor moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals onder lage meubels en apparaten, met slechts 19 mm hoogte. Uiterst flexibele en lange uitbreiding waarmee je de zuigmond in alle richtingen beweegt en tot 80 cm diep raakt in ruimtes van slechts 19 mm hoog. De luchtinlaat is 210 mm en verwijdert zowel grote als kleine deeltjes.

Dit accessoire zit niet standaard bij alle modellen, is los verkrijgbaar.

Extra brede Parketto zuigmond

Breder ontwerp, voor 25% sneller stofzuigen. Extra breed design helpt de schoonmaaktijd te verminderen en garandeert een uitstekend resultaat. De extra brede Parketto zuigmond is 41,9 cm breed en bestrijkt elke keer een groot oppervlak, zodat je je woning 25% sneller kunt stofzuigen. Hij verwijdert tot 98% van alle stof en vuil op harde vloeren. De zachte borstels op de zuigmond zorgen samen met de zachte wielen dat kwetsbare vloeren zo voorzichtig mogelijk worden behandeld.

Dit accessoire is los verkrijgbaar.