Sharpen your senses

Koken doet u met al uw zintuigen. Proeven. Ruiken. Kijken. Luisteren. Voelen. U wilt de volledige controle over het resultaat bewaren en vooral genieten, ook tijdens de bereiding. Daarom vindt u bij AEG gebruiksvriendelijke, intelligente én mooie toestellen waarmee u als een volleerde chef al uw bereidingen de juiste toets en smaak geeft. 

Nieuwe inductiekookplatenn

Ontdek het nieuwe inductiekoken

AEG verlegt de grenzen van inductiekoken. Onze nieuwste SenseCook kookplaten bieden u de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de sensoren – uw persoonlijke souschefs! – heeft u alles op elk moment perfect onder controle. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan. Voor het juiste bakresultaat is de SenseFry® met speciale sensor onder het glas de ideale keuze. En met de SenseBoil® is overkoken voorgoed verleden tijd. 

Kortom, met de AEG inductiekookplaten haalt u het beste uit uw culinaire vaardigheden en maakt u gerechten die een genot zijn voor alle zintuigen.

Maximale flexibiliteit FlexiBridge

Ziet u het graag wat groter? Een inductiekookplaat met FlexiBridge heeft 4 aparte segmenten die u makkelijk met elkaar kan verbinden, in functie van de grootte en de vorm van de pannen en potten. Dat geeft een ongeziene flexibiliteit bij het koken. De 4 segmenten samen vormen een van de grootste kookzones, perfect voor supergrote stoofpannen.

 

Alles over FlexiBridge
De voordelen van Stoom

De voordelen van Stoom

Koken met stoom? AEG maakt het u gemakkelijk. Door te kiezen voor een volwaardige AEG stoomoven die zowel 100% stoom aanbiedt als combinatiemogelijkheden met hete lucht, maakt u de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaar. Onze ovens zijn het neusje van de zalm op vlak van technologie en gebruiksgemak.

SteamBoost & SteamPro Perfectioneer elk gerecht

Met de SteamBoost oven met volledige stoomfunctie haalt u meer smaak uit uw gerechten. Hij combineert alle mogelijkheden van een AEG heteluchtoven met de voordelen van stoom. De SteamPro oven is onze meest geavanceerde oven. Zijn vochtsensor garandeert op elk moment de perfecte verhouding tussen stoom en hete lucht. Benieuwd naar deze smaakmakers?

Bekijk alle ovens met stoomfunctie