Sharpen your senses

Koken doe je met al je zintuigen. Proeven. Ruiken. Kijken. Luisteren. Voelen. Je wilt de volledige controle over het resultaat bewaren en vooral genieten, ook tijdens de bereiding. Daarom vind je bij AEG gebruiksvriendelijke, intelligente én mooie toestellen waarmee je als een volleerde chef al je bereidingen de juiste toets en smaak geeft. 

Nieuwe inductiekookplatenn

Ontdek het nieuwe inductiekoken

AEG verlegt de grenzen van inductiekoken. Onze nieuwste SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de sensoren – je persoonlijke souschefs! – heb je alles op elk moment perfect onder controle. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan. Voor het juiste bakresultaat is de SenseFry® met speciale sensor onder het glas de ideale keuze. En met de SenseBoil® is overkoken voorgoed verleden tijd. 

Kortom, met de AEG inductiekookplaten haal je het beste uit je culinaire vaardigheden en maak je gerechten die een genot zijn voor alle zintuigen.

Maximale flexibiliteit FlexiBridge

Zie je het graag wat groter? Een inductiekookplaat met FlexiBridge heeft 4 aparte segmenten die je makkelijk met elkaar kan verbinden, in functie van de grootte en de vorm van de pannen en potten. Dat geeft een ongeziene flexibiliteit bij het koken. De 4 segmenten samen vormen een van de grootste kookzones, perfect voor supergrote stoofpannen.

 

Alles over FlexiBridge
De voordelen van Stoom

De voordelen van stoom

Koken met stoom, is koken met meer smaak. Met een AEG stoomoven die zowel 100% stoom aanbiedt als combinatiemogelijkheden met hete lucht, haal je nu eenmaal zoveel meer uit je bereidingen. Onze ovens zijn het neusje van de zalm op vlak van technologie en gebruiksgemak. Verwacht je dus maar aan een explosie van smaak… 

SteamBoost & SteamPro, zoveel meer dan een stoomoven

Ga de uitdaging aan. Met onze combi stoomovens met volledige stoomfunctie haal je extra veel smaak uit je gerechten. Ze combineren dan ook alle mogelijkheden van een AEG heteluchtoven met de voordelen van stoom. De SteamPro oven is onze meest geavanceerde oven. Zijn vochtsensor garandeert op elk moment de perfecte verhouding tussen stoom en hete lucht. Wat mag je nog meer verwachten?

Bekijk alle combi stoomovens